Totul despre ținutele alese de vedete la petrecerea anului! Cele mai prețioase rochii la VIVA! Party 2019! Partea a II-a

Publicat pe

VIVA! Party 2019, cel mai strălucitor eveniment monden al anului, a adus laolaltă numeroase vedete, ale căror ținute au făcut senzație pe covorul roșu. Dress code-ul serii a fost 'precious', prin urmare pregătește-te pentru un material video plin de rochii spectaculoase!

VIVA! Party 2019 a adus pe covorul roșu al celui mai așteptat eveniment monden al anului cele mai strălucitoare vedete, care s-au confirmat dress code-ului 'precious' și ales ținute care mai de care mai spectaculoase. Celebritățile se pregătsc temeinic pentru petrecerea VIVA!, de multe ori pregătindu-și ținutele chiar și cu trei luni înainte.

VIVA! a împlinit 20 de ani

Petrecerea VIVA!, cel mai așteptat eveniment monden al anului, și-a întins covorul roșu pentru oaspeții săi celebri, așteptându-i de data aceasta cu muzică disco.

În urmă cu douăzeci de ani nu se făcea clubbing, se mergea la discotecă. În urmă cu douăzeci de ani muzica pop românească era în epoca ‘Atomic TV. Tot în urmă cu 20 de ani apărea primul număr VIVA!, la început de vară. De aceea, la cea de-a 20-a aniversare a revistei VIVA! ‘o facem lată din nou, ca pe vremuri, cu muzică de discotecă și fluturași în stomac, cu vedetele de atunci și vedetele de acum.

Rețeta nu se schimbă: rochii strălucitoare, oaspeți de marcă, o seară spectaculoasă, un party cu o tradiție greu de egalat, ce aduce la un loc cele mai populare celebrități. Iar dacă vorbim de rețetă, petrecerea noastră aniversară gradioasă nu ar fi posibilă fără ‘ingredientele esențiale ale prietenilor noștri glo, Pandora si Smart Water, cărora le mulțumim pentru sprijin. Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Bombay Sapphire, Dichis Signature Events, I Wish Events, Music Gear.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter