Tragedie fără margini în sport! Legendarul baschetbalist Kobe Bryant, mort într-un accident de elicopter, împreună cu fetița lui de 13 ani

Publicat pe

Starul american Kobe Bryant, o adevărată legendă NBA, a murit într-un cumplit accident de elicopter. Cauzele prăbușirii elicopterului rămân necunoscute, cert este că niciunul din cei cinci pasageri nu a supraviețuit. Kobe avea doar 41 de ani și în urmă cu niciun an devenise petru a patra oară tată.

Tragedie fără margini în sport. Tot mapamondul îl plânge pe legendarul baschetbalist Kobe Bryant, mort într-un cumplit accident de elicoptre în California. Starul NBA, retras din activitate în 2016, după 20 de ani petrecuți la LA Lakers, se afla la bordul elicopterului personal alături de încă patru persoane în momentul producerii accidentului. Nu se cunoscut cauzele dezastrului, însă niciunul din cei cinci pasageri nu a supraviețuit.

Din primele relatări ale presei de peste Ocean, se pare că elicopterul s-a prăbușit în zona în care locuiește una din celebrele surori Kardashian, Kourtney.

Kobe Bryant a murit la 41 de ani. În vara lui 2019 devenise tată, după ce soția sa, Vanessa, i-a dăruit al patrulea copil al cuplului.

Update: După ce inițial s-a spus că nimeni din familia sa nu era cu el în elicopter la momentul producerii accidentului, din păcate, se pare printre pasageri era și fiica de 13 ani a lui Kobe Bryant, Gianna.

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter