Tragedie în SUA: un actor de Hollywood și-a împușcat fosta soție și s-a sinucis. Totul sub ochii fetiței lor de 4 ani

Publicat pe

La câteva zile după ce fusese eliberat din pușcărie, unde fusese închis pentru acuzații de „viol, răpire, sodomie și posesie de metamfetamină”, actorul Hagen Mills, cunoscut din serialul Baskets s-a sinucis, după ce a încercat să-și ucidă partenera sub ochii fetiței lor de 4 ani.

Tragedie în SUA: un actor de Hollywood și-a împușcat fosta soție și s-a sinucis. Totul sub ochii fetiței lor de 4 aniTragedie în SUA: un actor de Hollywood și-a împușcat fosta soție și s-a sinucis. Totul sub ochii fetiței lor de 4 ani

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În vâtstă de 29 de ani, actorul a încercat să-și omoare partenera, pe Erica Price, de 34 de ani, în locuința acesteia din Mayfield.

Se pare că femeia a fost împușcată în mână și în piept, dar a reușit să supraviețuiască și să cheme Poliția. Ulterior, Hagen Mills s-a sinucis cu arma cu care încercase să o omoare pe mama fetiței sale de patru ani, care a asistat la scena monstruoasă.

Anchetatorii spun că Mills le-a ținut ostatice pe fetiță și pe fosta soacră până la apariția Ericăi Price, iar în momentul în care aceasta a intrat în casă, a împușcat-o de mai multe ori. Femeia a fost dusă la spital, dar este în stare stabilă.

Mill abia ieșise din închisoare

Pe 30 martie anul acesta, Mills a fost arestat sub acuzația de viol și sodomie, precum și de răpire și posesie de metamfetamine. El a fost eliberat pe 5 mai în schimbul unei cauțiuni de peste jumătate de milion de dolari, potrivit Evz.ro.

Potrivit mandatului de arestare, Hagen Mills a atacat, în martie, o femeie, în curtea casei acesteia, a lovit-o cu arma și a dus-o în casă, unde a violat-o. Victima a reușit să scape doar când actorul a adormit.

Mills a devenit celebru după ce a jucat în „Baskets' (2016), în care a interpretat rolul principal (Galifianakis). El a mai apărut în serialul de comedie „Swedish Dicks', în filmul de TV „Bonnie & Clyde: Justified', iar ultima producție în care a jucat a fost filmul horror independent „Star Light', care va fi lansat în august, potrivit DailyMail.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter