Cât se implică Traian Băsescu în creşterea nepoţilor. Elena are o relaţie bună şi cu părinţii şi cu socrii

Publicat pe

Elena Băsescu este mamă full time. Are trei copii minunaţi şi o familie deosebită. Aceasta ne-a povestit că uneori are mare nevoie de ajutorul celor dragi!

Într-un interviu exclusiv VIVA!, Elena Băsescu ne-a povestit că îi lasă pe părinţii ei să se implice în creşterea nepoţilor. Uneori îi mai cere ajutorul şi surorii ei.

În ce măsură se implică familia ta în creșterea copiilor?

Părinţii sunt foarte implicaţi, iar cu sora mea mă sfătuiesc adesea, deşi, în unele puncte, vedem lucrurile diferit.

Tatăl tău este un om extrem de puternic. Mama ta este un exemplu de rafinament… Spune-ne ce trăsături de caracter ai moștenit tu de la ei…

Încăpăţânarea de la tata şi răbdarea de la mama.

Reușești să ai momente doar pentru tine? În afară de mersul la sală… Povestește-ne despre hobby-urile tale…

Mersul la sală este suficient pentru mine ca să mă relaxez şi să-mi încarc bateriile. Merg odată la două zile şi mă simt mereu revigorată după.

Cum se înţelege Elena Băsescu cu foştii socri

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste între anii 2012 şi 2016. Au împreună doi copii minunaţi, pe Sofia Anais şi Traian Jr. Au decis însă să meargă pe căi separate, dar au rămas prieteni de dragul comorilor din viaţa lor.

În prezent, Elena Băsescu este într-o relaţie cu Cătălin Tomata. Nu s-au căsătorit, dar au împreună o fetiţă, pe Anastasia. Tânăra mămică spune că dintotdeauna şi-a dorit 3 copii. Visul i s-a îndeplinit. Despre fosta ei familie are numai cuvinte de laudă. Se pare că părinţii lui Syda o ajută pe EBa cu copiii, comunică de dragul lor.

 Elena Băsescu reuşeşte aşa să aibă o familie minunată, se ocupă întotdeauna de alimentaţia, de educaţia şi viitorul copiilor.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter