Cum se întreține Vica Blochina, la 44 de ani. Folosește tratamente naturiste, dar face și... injecții împotriva ridurilor!

Publicat pe

Pentru că are zilnic un program extrem de aglomerat, dar este, în același timp, preocupată de aspectul ei fizic, Vica Blochina a găsit cea mai rapidă și eficientă soluție pentru a-și întinde, ridica și întineri pielea feței fără să apeleze la operații.

Odată la câteva luni, Vica își revitalizează tenul apelând la medicul său estetician, Iancu Morad, care îi face un tratament ce durează doar 20 minute.

De câte ori este nevoie recurg la tratamente neinvazive sau minim-invazive, care nu schimbă trăsăturile feței. Folosesc creme de cea mai bună calitate, îmi aplic mereu măști hidratante, dar cel mai eficient pentru mine este un tratament fulger pe care mi-l face medicul meu estetician. Durează doar 20 minute și îl fac de multe ori chiar în pauza de prânz sau între două întâlniri. Nu este invaziv, nu doare, dar îmi lasă pielea foarte hidratată și vizibil mai tânără. Plus că efectele durează câteva luni', declară Vica Blochina.

 

Vica Blochina a slăbit 4 kilograme

Vica Blochina este foarte atentă la felul cum arată și cum se simte, motiv pentru care acordă o mare importantă îngrijirii. Abia ce a început anul 2019 că blonda a dat fuga la o clinică de specialitate din Brașov, pentru a face o cură de detoxifiere. Cura de detoxifiere a avut rezultatele scontate de blondă. Vica Blochina a dezvăluit că a slăbit 4 kilograme după patru zile la detox.

Foto: Facebook

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter