Trauma pe care a trăit-o Cătălin Scărlătescu în bucătărie din cauza unei femei: "La 14 tigăi am muncit"

Publicat pe

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătări chefi de la noi din țară. În vârstă de 50 de ani, Scărlătescu formează un cuplu cu Doina Teodoru și au o relație minunată. Deși este priceput în bucătărie, chef Scărlătescu refuză să mai facă un desert extrem de comun, și anume clătitele. Se pare că acesta a suferit o traumă în bucătărie, de dragul unei femei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu a fost pasionat de bucătărie încă de mic copil. Acesta a devenit cunoscut după ce a acceptat să facă parte din juriul emisiunii culinare Chefi la cuțite, alături de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Chef Scărlătescu a declarat că a visat să devină bucătar încă de pe vremea liceului.

Trauma pe care a trăit-o Cătălin Scărlătescu în bucătărie din cauza unei femei: "La 14 tigăi am muncit"Trauma pe care a trăit-o Cătălin Scărlătescu în bucătărie din cauza unei femei: "La 14 tigăi am muncit"

Cătălin Scărlătescu a povestit că refuză să mai prepare un desert cunoscut de mulăt lume. Clătitele sunt un subiect puternic pentru Scărlătescu. Acesta a declarat că are un motiv bine întemeiat pentru care nu mai acceptă să mai facă clătite. Are legătură cu o femeie din trecutul lui.

Citește și: Ce reguli le-a impus Cătălin Scărlătescu angajaților din restaurant:”Nu le dau bani, nu există salariu și pauză”

Citește și:Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, primul pictorial de cuplu, pe coperta VIVA!Cum a început povestea lor de iubire și ce planuri de viitor au

Citește și:Tiffany Trump, fiica cea mică a lui Donald Trump, s-a căsătorit cu Michael Boulos: „O zi magică”

Citește și:Bogdan de la Ploiești, după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată:”Sper să le cânt la botez”

Trauma pe care a trăit-o Cătălin Scărlătescu în bucătărie din cauza unei femei

Cătălin Scărlătescu se numără printre cei mai cunoscuți bucătari din România. Face parte din juriul emisiunii culinare Chefi la cuțite, difuzate pe Antena 1. Într-una dintre edițiile realitu show-ului, Scărlătescu a povestit care este trauma lui cea mai mare pe care a trăit-o în bucătărie. Bucătarul chef a declarat că din cauza unei femei, refuză să mai facă clătite. În tinerețe, acesta a fost îndrăgostit de fiica chef-ului bucătar la care lucra. După ce acesta a aflat, a vrut să îl dea afară, iar juratul de la Chefi la cuțite l-a implorat să nu-l de afară. Atunci, chef-ul bucătar l-a pus să gătească 10.000 de clătite.

Lucram undeva într-o locație pe malul mării și era un chef bucătar care avea o fată foarte frumoasă. Și am făcut eu pe dracu-n patru așa și am intrat pe sub pielea ei. La un moment dat a venit tatăl ei și a zis: Te dau afară! Și i-am zis: „Te rog eu frumos, nu mă da afară'. Că eram și eu copil amărât. Mi-a spus că dacă vreau să rămân la muncă trebuie să fac 10.000 de clătite.

M-am ars pe mâini. Am făcut 10.000 de clătite. Mi-a luat o zi și jumătate. La 14 tigăi am muncit. Erau niște munți de clătite.Traumă a fost pentru mine. Aia a fost trauma maximă a vieții mele. De atunci eu n-am mai făcut clătite. Nu că mi-ar fi plăcut înainte să le mănânc', a povestit juratul emisiunii.

Cine a fost primul execmplu al lui Chef Cătălin Scărlătescu în bucătărie

Chef Scărlătescu a declarat că persoana care i-a arătat cu adevărat ce înseamnă mâncarea bună a fost bunica sa. Cătălin rememorează mereu momentele în care bunica sa l-a învățat să gătească. Cătălin Scărlătescu a demonstrat în nenumărate rânduri că este un bucătar chef excepțional.

 „Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută.La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi', mărturisea chef Cătălin Scărlătescu.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter