Trecutul artistei Nico. Cântăreaţa a cunoscut succesul alături de B.U.G Mafia

Publicat pe

Trecutul cântăreţei Nico a ieşit acum la iveală. Invitată la Interviurile VIVA!, artista a povestit că provine dintr-o familie normală, are 3 fraţi şi o copilărie frumoasă. De la 16 ani a început să muncească şi de atunci nu se mai opreşte! Muzica face parte din viaţa ei. 

Nu mulţi ştiu cum a devenit Nico celebră. Iată alături de cine s-a lansat şi cum a câştigat teren în industria muzicală. Artista a povestit şi cum a ajuns să cânte alături de B.U.G. Mafia, cum a filmat clipul piesei „Cine E Cu Noi”.

„A fost o întreagă poveste frumoasă. În perioada aceea colaboram cu Moromeţii, au venit la mine la teatru în perioada aia, şi ei veneau câteva ore la studioul teatrului. M-au auzit pe mine la un moment dat repetând. Unul dintre mine a venit şi mi-a zis: Nicoleta, nu vrei să vii să înregistrezi ceva cu noi? Eu am spus că îmi face mare plăcere. Am mers, am ascultat piesa, am înregistrat-o.

BUG Mafia colabora în acea perioadă cu Cătălina Toma. Ştiu că m-au dus nişte prieteni la ei la studio şi am colaborat apoi la câteva piese, dar asta a fost în 2002. Imaginea mi-a creat-o Tatae, numele mi l-a dat Tatae, pe care l-am cumpărat ulterior.

Îmbrăcămintea mi-am cumpărat-o eu cu Tatae, ţin minte că am mers în Unirea. Stiu că în clipul respectiv a jucat si cumnata mea. A fost şi Doroftei, mai mulţi.”, a declarat Nico la Interviurile VIVA!.

 

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter