Trecutul neștiut al iubitei lui Dani Oțil. Gabriela Prisacariu a participat la o emisiune matrimonială

Publicat pe

Gabriela Prisacariu, iubita lui Dani Oțil, nu este străină de aparițiile la TV. Nici nu te gândeai la ce emisiune a fost invitată în urmă cu cinci ani. La vremea respectivă, Gabriela Prisacariu nici nu își imagina ca va deveni iubita prezentatorului de la 'Neatza cu Răzvan și Dani'.

Surpriză de proporții! În urmă cu cinci ani, blondina a fost în platou la 'Te vreau lângă mine', emisiune moderată la vremea respectivă de Gabriela Cristea. Iubita lui Dani Oțil spunea, la 22 de ani, că este singură și că este o scorpie, motiv pentru care bărbații stau uneori la distanță.

Câștigătoarea de la 'Supermodels by Cătălin Botezatu' a mărturisit în emisiunea de la Kanal D că pretențiile ei când vine vorba despre un bărbat sunt foarte mari. Dani Oțil a îndeplinit toate cerințele frumoasei blonde și a făcut-o să se îndrăgostească iremediabil.

'Din moment ce sunt scorpie, e mai greu să se apropie băieții de mine. Băieții fug de femeile frumoase și deștepte. În general, le plac femeile proaste, să le sucească cum vor ei pe degete. Am întâlnit foarte mulți bărbați care…

Nici nu sunt pregătită pentru… Am 22 de ani. Nu am un răspuns pentru această întrebare (de ce este singură, n.r.). Probabil că sunt mai pretențioasă, foarte pretențioasă. Și… nu-mi place să am în jurul meu orice bărbat.

Am întâlnit și bărbați care mi-au spus – ești și frumoasă și tânără, tu o să-mi dai papucii repede, așa că mai bine ți-i dau eu ție. Le este frică să pună suflet', a povestit Gabriela la 'Te vreau lângă mine'.

Iubita lui Dani Oțil a apărut pentru o scurtă perioadă și în emisiunea 'Vulturii de noapte'. Gabriela Prisacariu era asistenta lui Victor Slav, iar în emisiune s-a afișat cu abdomenul lucrat la vedere și într-o fustă extrem de strâmtă.

Citește și: Dani Oțil nu se desparte de iubită nici la serviciu! Cei doi îndrăgostiți își petrec tot timpul liber împreună, la mare

FOTO: Facebook

Trecutul neștiut al iubitei lui Dani Oțil. Gabriela Prisacariu a participat la o emisiune matrimonialăTrecutul neștiut al iubitei lui Dani Oțil. Gabriela Prisacariu a participat la o emisiune matrimonială
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter