Trecutul neștiut al lui Nicole Cherry. A participat la preselecții, la Românii au talent, dar a picat!

Publicat pe

E una dintre cele mai de succes artiste de la noi, însă începuturile ei în showbiz au fost marcate de un eșec. Nicole Cherry a participat la Românii au Talent, însă n-a reușit să treacă de preselecții. Vedeta vine azi, la Interviurile VIVA!, pentru a împărtăși cele mai ascunse secrete ale vieții ei. 

A debutat la vârsta de 14 ani, cu un super hit – Memories – și mulți au crezut că nu este româncă. De atunci, cariera lui Nicole Cherry a fost în deplină ascensiune, ajungând, în scurt timp, una dintre cele mai de succes artiste de la noi. Solista lansează hit după hit, iar urmăritorii pe conturile de socialiare au crescut imediat, ajungând acum la 1.2 milioane de followeri pe Instagram. Dar, ce secrete ascunde Nicole Cherry? Le spune pe toate azi, la emisiunea Interviurile VIVA!, difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 15.00.

FOTO: Dumitru Angelescu

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter