Trecutul neștiut al prezentatoarei de la Pro TV. Diana Enache lucrează în presă de peste 10 ani

Publicat pe

Diana Enache, una dintre prezentatoarele Știrilor ProTV de la ora 13:00, apare de zilnic la TV, dar are un trecut pe care puțin telespectatori îl știu. Aceasta are o experiență de ani de zile în presă! 

Diana Enache a lucrat la Realitatea TV din anul 2006. A început ca reporter la matinal, unde avea și rubrica Rezervat pentru diseară. A prezentat Sibiu, Capitală Culturală Europeană și apoi programul Realitatea All Inclusive. Până în septembrie 2012, a ținut tronsolul Life-Time, între orele 14.00 și 16.00.

De atunci, ea face parte din echipa Pro TV. Prezintă știrile la diverse ore, iar în trecut a mai luat o mică pauză, atunci când a născut.  În anul 2013, ea a aflat că este însărcinată. Despre echipa Pro TV, ea spunea atunci că este „minunată şi bine închegată”.

„Fiecare dintre noii colegi are ceva de dăruit, iar eu primesc, cu deschidere, orice mă ajută să înţeleg şi mai bine sistemul Gândește liber”, a mărturisit Diana Enache.

Socrul Dianei Enache de la Pro TV este actor

Prezentaoarea știrilor Pro TV este măritată cu regizorul Adrian Horobet, cei doi având un băiețel. Nu doar soțul Dianei provine din lumea artistică, ci și socrul ei, Marcel Horobet, care este un cunoscut actor la Teatrul de revista Constantin Tănase'.

A regizat spectacolul pentru copii Nuntă la palat', unde a jucat rolul Împăratului'. Socrul Dianei Enache a avut câteva roluri episodice și în filme, cele mai cunoscute pelicule în care a apărut fiind Restul e tăcere (2008) și Despre oameni și melci' (2012).

Foto: Captură

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter