Trecutul rușinos al lui Andi de la Insula iubirii a ieșit la iveală. Cum se scuză ispita masculină: ”Nu ne naștem perfecți”

Publicat pe

Recent, pe internet au apărut multe imagini cu trecutul rușinos al lui Andi de la Insula iubirii. După ce a fost criticat în fel și chip de toată lumea, ispita masculină se scuză pentru ceea ce a făcut și chiar justifică alegerea pe care a făcut-o la momentul respectiv.

Andi de la Insula iubirii este una dintre cele mai controversate ispite masculine, acesta a intrat în atenția publicului, după povestea de dragoste cu Diana, fosta concurentă de la emisiune. Trecutul lui Andi nu este unul tocmai de apreciat, iar pe internet au apărut o mulțime de imagini cu acesta în ipostaze indecente. Se pare că ispita de la Insula iubirii a avut un job nu tocmai de lăudat, Andi a făcut videochat.

După ce au apărut fotografiile cu el gol pușcă și a fost criticat de telespectatori, Andi s-a scuzat și a explicat de ce a ajuns să facă aceste lucruri.

'Doamna mea, ați fost dvs în locul meu? V-am cerut eu bani de mâncare sau bani să plătesc facultatea? Sau de chirie? Pentru că nu sunt din București. Sau abonamentul pentru 41? Ați muncit dvs 12 ore pe zi, două job-uri (8h + 4h part time)? Eu am venit cu 1 milion în buzunar la București. Cu atât au putut părinții mei să mă ajute. Credeți că i-am judecat că nu mi-au dat mai mult? Nu, le-am mulțumit și pentru ăia. În loc să stau după posibilitatea lor, am ales să fac ceva.

Când ești tânăr ești ușor de influențat și vrei să alegi 'calea mai ușoară'. Credeți-mă că nu există 'calea mai ușoară', am plătit cu vârf și îndesat pentru tot. Eu mi-am învățat lecția de la viață. Nu sunt mândru de trecutul meu, dar toate lucrurile pe care le-am făcut (bune/rele) m-au făcut omul de astăzi, atunci pot spune că sunt mândru de cine am devenit. Încercați să nu mai judecați! Nu ne naștem perfecți, greșim, suntem oameni, așa învățăm.', este mesajul lui Andi de la Insula iubirii.

Andi râde de Hannelore, după terminarea emisiunii

După difuzarea ultimelor episoade de la Insula iubirii, Andi și Raul au început să râdă de Hannelore și să-i transmită mesaje cu subînțeles pe rețelele de socializare. Toată situația s-a produs, după ce Hannelore a spus că a avut aceeași apropiere și de cameraman, și de salvamar, dar și alți băieți, adică nimic ieșit din comun după cum spune ea.

‘Când doi se bat, al treilea… de fapt al patrulea câștigă’, a scris Andi pe una dintre rețelele de socializare. Dacă în timpul emisiunii cei doi au fost destul de apropiați, după terminarea emisiunii situația dintre Hannelore și Andi de la Insula iubirii a luat o întorsătură neașteptată.

Trecutul rușinos al lui Andi de la Insula iubirii a ieșit la iveală. Cum se scuză ispita masculină: 'Nu ne naștem perfecți'Trecutul rușinos al lui Andi de la Insula iubirii a ieșit la iveală. Cum se scuză ispita masculină: 'Nu ne naștem perfecți'

Citește și: Hannelore şi Bogdan, întâlnirea finală de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan este şocat de comportamentul concurentei

Citește și: Cum arată Mirela de la Insula iubirii în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme

FOTO: Facebook 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă