Triunghiuri amoroase de la Hollywood

Publicat pe

Viaţa la Hollywood se dovedeşte uneori extrem de complicată, arătând de cele mai multe ori ca desprinsă din scenariul unui film. Iar atunci când vine vorba despre triunghiurile amoroase, lucrurile scapă, pur şi simplu, de sub control.

 

Brad Pitt, Jennifer Aniston si Angelina Jolie

 

Brad Pitt şi Angelina Jolie formează un cuplu de peste 10 ani, anul trecut cei doi căsătorindu-se în sudul Franţei. Aniston este şi ea într-o relaţie cu Justin Theroux, însă nimeni nu poate uita că Brad Pitt şi Jennifer Aniston au format o familie şi au ajuns la divorţ după ce Brad a întâlnit-o pe Angelina pe platourile de filmare de la Mr&Mrs Smith. Brad şi Jennifer se casătorisera în 2000 în cadrul unei ceremonii fastuoase care a costat peste 1 milion de dolari.

 

Laura Dern, Billy Bob Thornton si Angelina Jolie

 

Laura şi Billy se pregăteau de nuntă în anul 2000 după ce ce întâlniseră în urmă cu 3 ani. Mariajul a avut lo, însă mireasa a fost Angelina Jolie, care tocmai ieşise dintr-o clinică unde se tratase de depresie. Cei doi se cunoscuseră în urmă cu câteva luni, începând o relaţie în ciuda faptului că Billy era oficial cu Laura. Aveau să se despartă 2 ani mai târziu.

 

Reese Witherspoon, Ryan Philippe şi Abbie Cornish

 

Tineri si frumoşi, Reese Witherspoon şi Ryan Philippe parea un cuplu perfect. A fost dragoste la prima vedere pe platourile de filmare de la „Sexe Intentions” şi, in mod firesc, au urmat nunta, dar şi doi copii. Ryan a uitat că este un bărbat căsătorit şi pe platourile de filmare de la „Stop Loss” s-a îndrăgostit de Abbie Cornish, o tânără actriţa din Australia. Reese a cerut divorţul, iar Ryan şi Abbie au rămas împreună 3 ani.

 

Jude Law, Sadie Frost şi Sienna Miller

Jude se casătorea la 23 de ani cu Sadie, o actriţă cu 7 ani mai mare decât el. Împreună au avut 3 copii, însă chipeşul actor avea să o întâlnească la filmările pentru „Alfie” pe frumoasa Sienna Miller. Jude şi-a parăsit familia pentru a începe o relaţie cu Sienna, însă cei doi nu au fost sortiţi să rămână impreună prea mult timp.

 

Woody Allen, Mia Farrow si Soon-Yi

 

Regizorul newyorkez şi Mia, una dintre muzele sale impreună cu care a făcut 13 filme, au format un cuplu timp de 10 ani, perioadă în care au adoptat doi copii şi au avut împreună şi un fiu biologic. Mia avea 6 copii, 3 naturali şi 3 adoptaţi, iar printre aceştia se afla şi Soon-Yi de care Woody s-a îndrăgostit în ciuda unei diferenţe de 34 de ani. Cei doi s-au căsătorit şi au adoptat 2 fetiţe, in timp ce Mia a fost de-a dreptul dezgustata de această poveste.

 

Francois Hollande, Valérie Trierweiler şi Julie Gayet

 

Valérie Trierweiler era considerată Prima Doamnă a Franţei, deşi nu era casătorită cu Francois Hollande. Aceasta avea să afle cu stupoare ca preşedintele avea o relaţie cu actriţa Julie Gayet, revista Closer publicând mai multe fotografii cu Hollande pe motor îndreptându-se spre apartamentul lui Julie. Valerie a intrat in depresie si a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare ca sa-si revina.

 

Bridget Moynahan, Tom Brady şi Gisele Bundchen

 

Bridget şi Tom erau împreuna de mulţi ani când el a părăsit-o pentru a începe imediat o relaţie cu top modelul Gisele Bundchen. Povestea lor de iubire avea să fie tulburata de vestea ca Bridget urmează să aibă un copil cu Tom. Aceasta avea să marturiseasca cât de greu i-a fost să crească singură un copil, chiar dacă nu mai era o puştoaică.

 

Sienna Miller, Jude Law şi Daniel Craig

 

Sienna Miller şi Jude Law au avut o relaţie tumultoasă, iar în 2005 aceasta a fost grav afectată de ştirea ca Jude Law ar fi călcat strâmb cu bona copiilor lui. Se pare ca Sienna nu l-ar fi iertat şi i-a plătit cu aceeaşi monedă, având o relaţie cu Daniel Craig, parterul ei din filmul „Layer Cake'. Acesta era bun prieten cu Jude, dar se afla într-o relaţie cu Satsuki Mitchel. Cam complicat, nu? Jude a aflat că a fost înşelat şi s-a despărţit de Sienna, iar povestea acestui triunghi amoros avea să iasă la iveală o dată cu procesul în fare a fost implicat ziarul News of the World.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

Triunghiuri amoroase de la HollywoodTriunghiuri amoroase de la Hollywood

 

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter