Trupa A.S.I.A - Revedere după 10 ani. Iată cum arată acum fetele!

Publicat pe

Trupa A.S.I.A s-a reunit ieri într-o emisiune de televiziune după 10 ani de la destrămarea formaţiei. Cele 4 fete prezente la întâlnire au fost Sorana, Anca Neacsu, Ianna si Alina Crisan, care au făcut parte la un moment dat din celebra trupă, care a cunoscut mai multe formule de-a lungul timpului.

 

xasia-prima-formula-jpg-pagespeed-ic-aaziflso1k

 

Înfiinţată în 1998, trupa a fost prezentă timp de 8 ani în showbiz-ul românesc, din ea făcând parte şi Irina Nicolae, Sylvia, Anemona Niculescu sau Alexandra Potora.

 

Sorana este cea care a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu colegele sale de trupă, despre care spune că nu s-au schimbat prea mult.

 

14721579_928456710592309_1771397957728928295_n

 

„Asadar m-am intalnit azi cu o formula de A.S.I.A. Am fost cateva variante si fiecare a avut frumusetea ei. A fost unica prin personalitatea fetelor. Dupa atat de multi ani remarc faptul ca nu ne-am schimbat prea mult. Suntem la fel de galagioase, tinere si pline de viata.
E drept ca ne intalnim rar dar ne simtim la fel de bine una cu cealalta. Mai important e faptul ca nu am incetat sa ne iubim, iar prietenia o reluam de fiecare data exact de acolo de unde am lasat-o si ultima data cand ne-am vazut.
Ne promitem de fiecare data sa ne vedem mai des dar programul nostru ne impiedica. Poate o sa si reusim.
Daca ne-am apuca sa povestim tot ce am facut si tot ce ne-am spus, am mai petrece vreo 3 ani, fara sa ne repetam.
Nu stiu daca o sa reusim vreodata sa refacem trupa, toata, macar pentru un concert mare dar ramane un vis frumos.
Va pupam.
Cu drag, A.S.I.A.'

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter