Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu va fi depus la capela Cimitirului Bellu. Anunțul făcut de familie. „Va fi incinerată conform propriei dorinţe”

Publicat pe

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu va fi depus la capela Cimitirului Bellu, miercuri 15 ianuarie, urmând ca joi, să aibă loc incinerarea.

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu va fi depus la capela Cimitirului Bellu. Anunțul făcut de familie. „Va fi incinerată conform propriei dorinţe'Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu va fi depus la capela Cimitirului Bellu. Anunțul făcut de familie. „Va fi incinerată conform propriei dorinţe'

Potrivit familiei, care a transmis un comunicat, jurnalista și-a exprimat dorința de a fi incinerată, anunță Libertatea.ro.

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14:00. Rugăm păstrarea decenței și a discreției cuvenite Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele', se arată în comunicatul transmis de familia Cristinei Țopescu. 

Jurnalistul Libertatea a reamintit că legistii ilfoveni au scris pe certifcatul ei de deces „cauză nepreciată. „Ei încearcă să afle cauza decesului, mai ales că au fost găsite medicamente în stomacul acesteia', a precizat Cristi Burcioiu.

A fost găsită fără suflare în casă, la două săptămâni după ce a murit

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în casă pe 12 ianuarie şi se crede că ar fi încetat din viaţă cu mai bine de două săptămâni în urmă, înainte de Revelion. Cei care au cunoscut-o spun, acum, că au încercat să dea de ea, dar Cristina nu le-a răspuns la telefon sau la mesajele de Anul Nou, ceea ce nu-i stătea în caracter.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter