Tudor Chirilă a făcut-o pe Andra să plângă la Vocea României. Ce replică i-a dat artista!

Publicat pe

Atmosfera a devenit incandescentă în seara aceasta la Vocea României, când Tudor Chirilă a făcut-o pe Andra să plângă prin comentariile sale caustice. Artistul nu a  fost mulțumit de modul în care Claudia Popină și Izabela Barbu, concurentele Andrei, au interpretat melodia 'Cry Baby', având o serie de observații dure.

'Ce moment', aceasta a fost prima remarcă a lui Pavel Bartoș după ce concurentele Andrei, Claudia Popină și Izabela Barbu, au interpretat în duet melodia 'Cry Baby'. Părea că toți membrii juriului au rămas fără cuvinte în urma evoluției celor două, dar se pare că nu a fost și cazul lui Tudor Chirilă. Andra a urcat pe scenă bucuroasă să-și îmbrățișeze elevele, în ovațiile publicului, însă bucuria nu a durat prea mult, din cauza observațiilor dure ale artistului.

Tudor Chirilă a făcut-o pe Andra să plângă la Vocea României

Tudor Chirilă, observații dure pentru elevele Andrei

„Am rămas șocat un pic așa… Mie nu mi-a plăcut momentul deloc. Îți zic sincer. Aveți niște voci bune, excepționale, dar total nepotrivite în cântecul ăsta. M-am simțit ca intrând într-un boutique din Amsterdam, Barcelona și am descoperit o carpetă cu Răpirea din Serai pe pereți. Ați vrut să demonstrați ceva, dar n-ați mai făcut nimic din cântecul ăsta. Scopul de a transmite ceva nu a fost atins… Cea mai asumată și aruncată în nebunia asta e Izabela. Auzi, Andra, tocmai pentru că nu am fost furat de moment ca voi sunt și mai obiectiv', a comentat Tudor Chirilă în stilul său unic. Stil care de data aceasta a făcut-o pe Andra să plângă. Tot ce a putut replica artista a fost: ' „E părerea lui, deși mă doare ce spune. Tudor Chirilă de-a lungul anilor a mai dat acest cântec altor concurente concurente, dar viziunea mea aceasta a fost și văd că a plăcut publicului. Ce bine că suntem diferiți și nu gândim la fel… '

Tudor Chirilă a făcut-o pe Andra să plângă la Vocea României

'N-o lua personal, că greșești…' a încercat apoi Tudor să îi explice Andrei, dar artista s-a arătat extrem de dezamăgită de observațiile și abordarea colegului său.

Pentru Andra a fost cu adevărat o ediție Vocea României deosebit de dificilă, întrucât după altercația cu Tudor Chirilă, aceasta a mai trecut printr-un moment sensibil când a fost nevoită să aleagă între Claudia Popină și Izabela Barbu, într-un final luând decizia de a merge mai departe cu Izabela.

Foto: captură foto

Citește și:

Lidia Buble, detalii din culisele poveştii de iubire pe care o trăieşte: „Tu mă cerţi şi mă iubeşti!'

Catrinel Menghia, cu burtica de gravidă la vedere. Prima ecografie cu bebelușul: 'Te simt'

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter