Tudor Gheorghe, atac dur la adresa unor artiști din România: „Fetițele astea care cântă acum se mâțâie parcă sunt bolnave de poliomielită”

Publicat pe

Tudor Gheorghe, atac dur la adresa unor artiști din România. Tudor Gheorghe se numără printre legendele muzicii românești. Acesta, sincer și savuros, și-a spus clar părerea despre artiștii din ziua de astăzi, în cadrul unui podcast. Se pare că nu este prea mândru de industria care s-a dezvoltat în România.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Tudor Gheorghe poate fi considerat una dintre legendele muzicii românești. După ce a muncit toată viața la imaginea sa și a bucurat întreaga lume cu aparițiile sale, artistul a decis să își spună părerea despre industria muzicală autohtonă. Astfel, se pare că el nu se arată foarte mulțumit, ba chiar atacă dur anumite persoane din branșă. Iată ce a declarat acesta în cadrul unui podcast!

Tudor Gheorghe, atac dur la adresa unor artiști din România: „Fetițele astea care cântă acum se mâțâie parcă sunt bolnave de poliomielită'Tudor Gheorghe, atac dur la adresa unor artiști din România: „Fetițele astea care cântă acum se mâțâie parcă sunt bolnave de poliomielită'

Invitat în prima ediție a podcastului Altceva cu Adrian Artene', realizat de jurnalistul Adrian Artene și difuzat pe Youtube, maestrul a decis să vorbească deschis despre industria muzicală românească. Iată ce părere are despre maneliști!

Citește și: Ce pensie are Tudor Gheorghe, în prezent:'Eu nu am noțiunea banilor'

Citește și: Tudor Gheorghe încă suferă la un an de la moartea soției:'Ne-a luat multe luni să ne revenim'

Citește și: Fosta soție a lui Marian Drăgulescu de la Survivor, despre bătăile încasate de la sportiv:„Am fost desfigurată!’

Citește și: Andreea Perju și Giulia au fost prietene, dar relația lor s-a răcit:„Încăpățânată, egocentristă și un pic nerealistă’

Tudor Gheorghe, cuvinte grele la adresa unor artiști din România

Tudor Gheorghe a vorbit despre industria muzicală românească, din ziua de astăzi. Acesta a subliniat faptul că nu urăște artiștii autohtoni, însă susține că el este învățat cu o altă formă a spectacolului.

Nu detest, Doamne ferește! Sunt invidios, într-un fel, pe toți prietenii mei cântăreți care se duc la nuntă, din asta trăiesc, treaba lor și bine fac. Nu știu… Eu sunt făcut să mă duc în cabină, să mă dezbrac de țoalele civile, să mă îmbrac elegant, să apar în lumina reflectoarelor, în fața unui public care așteaptă de la mine ceva', a spus el în cadrul podcastului moderat de Adrian Artene.

Acesta a ținut să puncteze că vocea sa nu este potrivită pentru nunți sau petreceri. Cu toate acestea, Tudor Gheorghe nu s-ar speria de un duet cu orice manelist.

Nu-s făcut pentru distracție. Nici nu știu ce să cânt la o nuntă, deși am făcut patru spectacole de folclor… Îi fac zob pe maneliști, îți dai seama? Am făcut un spectacol cu „Mahalaua Mon Amour', care este splendoarea de pe lume', a adăugat el.

Ce părere are despre maneliști

Acesta și-a spus părerea sinceră despre cântăreții de manele. Se pare că nu îi detestă, însă consideră că muzica lor este repetitivă, iar ei se prostesc.

 Nu, nu am nimic cu ei (n.r. maneliștii), îmi sunt dragi, pe cuvânt. Din punct de vedere muzical sunt admirabili. Sigur, e același cântec, același ritm și ei se prostesc. Acolo trebuie și altceva, nu numai simț muzical, mai trebuie ceva în plus', a spus el.

În plus, muzica repetitivă a observat-o și la artistele contemporane, care scot hituri pe bandă rulantă. Tudor Gheorghe a declarat despre ele că au o prestație muzicală de parcă ar suferi de polimielită.

Așa cum mă irită la ora actuală toată muzica asta, care am impresia că e același cântec. Nu pot să-mi dau seama care este diferența. Fetițele astea care cântă acum se mâțâie parcă sunt bolnave de poliomielită', a adăugat el.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter