Uite cum arată Lourdes, fiica Madonnei, la 20 de ani!

Publicat pe

Deși în ultima vreme a trebuit să se concentreze pe lupta pentru costodia fiului său, Rocco, Madonna (58) i-a dedicat acest weekend fiicei sale, Lourdes, care tocmai a împlinit 20 de ani.

 

Artista a postat pe Instagram trei fotografii cu Lourdes în diverse ipostaze din copilărie, comentând: 'La mulți ani prințesei mele, Lolita! (…) Să nu uiți niciodată cine ești, micuță stea!'

 

Una dintre imagini o înfățișează pe Lourdes alături de Madonna și de tatăl său, Carlos Leon, cu care artista a avut o relație în perioada 1995-1997.

 

Pe lângă faptul că Lourdes, alintată Lola, seamănă din ce în ce mai bine cu mama sa, se pare că urmează aceeași facultate pe care a urmat-o și Madonna până să renunțe la studii pentru viața de artist la New York. Lola studiază teatru, muzică și dans la Universitatea de Michigan.

 

Fata îi calcă pe urme mamei și ca model. În primăvara acestui an, aceasta a fost parte din campania de promovare a unui parfum marca Stella McCartney.

 

Sărbătorita este cea mai mare dintre copiii Madonnei. Artista mai are trei copii: Rocco Ritchie (16), o fiica adoptată, Mercy James (10), un fiul adoptat, David Banda Mwale Ciccone Ritchie (11).

 

Oana Popoiag, Foto: Hepta, Instagram

 

Uite cum arată Lourdes, fiica Madonnei, la 20 de ani!Uite cum arată Lourdes, fiica Madonnei, la 20 de ani!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter