Un actor cunoscut de stand-up comedy, din România, arestat pentru trafic de droguri! "Am 22 de ani și două luni de pușcărie"

Publicat pe

Consumul de droguri a devenit deja un fapt comun în showbizul autohton, unde apar tot mai multe cazuri șocante… Iată mărturia incredibilă a unui tânăr actor de stand-up, acuzat de trafic de droguri!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Așa și-a început tânărul actor mărturisirea… „Mă cheamă Vlad Bieltz și am 22 de ani și 2 luni de pușcărie”. Din păcate, acesta ar putea fi doar începutul poveștii sale, pentru că, după ce a fost arestat în urmă cu câteva luni, fiind acuzat de intermediere de trafic de droguri, el riscă până la 12 ani de închisoare dintr-un motiv incredibil.

Oamenii m-au băgat la intermediere la trafic de droguri

Vlad Bieltz susține că simplul motiv că i-a spus unui prieten de unde își poate procura droguri l-a adus în această situație.

„E foarte amuzantă povestea. M-a întrebat un băiat de unde să-și ia cocaină și i-am zis de unde. Oamenii m-au băgat la intermediere la trafic de droguri. Au zis că dacă eu nu-i ziceam omului de unde să-și cumpere, omul nu-și cumpăra cocaină. Iar intermedierea se consideră trafic, se dă aceeași pedeapsă, fie că-i dai tu, fie că-i zici de unde să ia, cam tot aia e. Încadrarea e 5-12 ani.

Ăla care m-a întrebat de unde să-și ia droguri era sifon. Avea un gabor lângă el care filma discuțiile cu mine de pe telefon, de pe o aplicație. Vreau să spun că nicio aplicație nu este sigură chiar dacă aceste convorbiri sunt criptate, ăla poate să aibă lângă el un gabor care filmează cu telefonul și degeaba ți se șterge mesajul într-un minut dacă se vede filmarea.

Am fost arestat în timpul pandemiei. Mi se părea stupid când mă uitam la televizor și auzeam oameni că se plâng că 'vai, stau cu prietena mea în 50 metri pătrați și ne-am plictisit de Netflix și facem depresie și ne sinucidem'. Stai să vezi când n-ai Netflix, n-ai telefon și stai în 12 metri pătrați cu 3 oameni pe care nu-i cunoști și cel mai probabil sunt niște retardați și boschetari', a povestit actorul Vlad Bieltz la un podcast Montana Vlog.

Citește și: Secretele Taniei Budi la 52 de ani! La ce trucuri de înfrumusețare apelează și ce mănâncă pentru a se menține în formă: „Mă plac mai mult acum decât în urmă cu 30 de ani”/ EXCLUSIV

Intri în depresie, anxietate, tot felul de lucruri

Vlad Bieltz a vorbit apoi despre experiența sa din arest, povestind că a stat încarcerat două luni, experiență care l-a marcat.

„Am fost arestat preventiv. E important să spun și asta: poți ajunge la pușcărie și fără să ai condamnare. Poți fi arestat preventiv, dacă oamenii cred că ești un pericol pentru societate sau că o să distrugi probe din dosar sau să influențezi martorii, există secția de arest preventiv de pe Rahova.

Eu am stat o lună pe secția 15 și o lună pe arestul central, în București. Condiții bune, oameni răi! Pe secție ai un geam foarte mic, mai mic decât cel de la baie, și nu prea se poate deschide, deci n-ai lumină în cameră. Nu ai muncă sau alte activități iar timpul trece mult mai greu, intri în depresie, anxietate, tot felul de lucruri”, a mai spus Vlad Bieltz.

Citește și: De ce nu a făcut Marcel Pavel cununia religioasă, în 28 de ani de căsnicie: „Încă nutresc sentimentul că o să facem cândva şi acest pas în fața lui Dumnezeu”/ EXCLUSIV

Un actor cunoscut de stand-up comedy, din România, arestat pentru trafic de droguri! "Am 22 de ani și două luni de pușcărie"Un actor cunoscut de stand-up comedy, din România, arestat pentru trafic de droguri! "Am 22 de ani și două luni de pușcărie"

„Mi s-a propus să colaborez cu Poliția”

Tânărul actor de stand-up comedy a povestit apoi că a fost arestat deoarece a refuzat să colaboreze cu Poliția. Deși a fost achitat, acum Vlad va trebui să mai dea socoteală o dată, deoarece DIICOT a făcut recurs…

„Mi s-a propus să colaborez. Am refuzat, de asta am fost arestat. Dacă aș fi colaborat, nu mai eram arestat. Când m-au luat de acasă mi-au zis că e grav și m-au dus la Parchet, la audieri. Mi-au zis că fie colaborez, fie îmi dau pe 24 de ore și vedem după aia. Iar apoi mi-au dat arest preventiv pe 30 de zile.

Acum m-au achitat, dar a făcut recurs DIICOT-ul. Achitare înseamnă că ești ok. DIICOT-ul a făcut contestație și când m-au trecut de pe arest preventiv la arest la domiciliu”, a mai povestit Vlad Bieltz pe YouTube.

Citește și: Fratele Mădălinei Manole solicită redeschiderea dosarului morții vedetei: „Tata este singurul care a luptat să afle adevărul”

Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter