Un alt vlogger român, Mihai Zmenta, instigă la agresiune sexuală asupra minorelor: "Mai că nu-şi scriu pe frunte «Vreau să fiu violată. O să-mi placă»"

Publicat pe

După ce vloggerul Alexandru Bălan, zis Colo, a fost plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile după ce a instigat la violarea minorelor, un alt deținător al unui canal de YouTube face același lucru. Mihai Zmenta consideră că vina pentru o eventuală agresiune sexuală asupra lor le aparține strict fetelor sub 18 ani pentru că se îmbracă provocator.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Un videoclip cu Mihai Zmenta, cu peste 600.000 de abonați pe Youtube, circulă pe aplicația Tik Tok, în care vloggerul ar fi vorbit despre cum se îmbracă minorele pe stradă.

Un alt vlogger român, Mihai Zmenta, instigă la agresiune sexuală asupra minorelor: "Mai că nu-şi scriu pe frunte «Vreau să fiu violată. O să-mi placă»"Un alt vlogger român, Mihai Zmenta, instigă la agresiune sexuală asupra minorelor: "Mai că nu-şi scriu pe frunte «Vreau să fiu violată. O să-mi placă»"

„Bineînţeles că avem şi domnişoare nota 10, bă. Viitoare asistente TV, bineînţeles. Eu nu înţeleg părinţii acestor copii, de ce mai sunt surprinşi când ele sunt violate. Pentru că, bă, şi-o cer. Nu vedeţi cum umblă îmbrăcate când ies din casă? Mai că nu-şi scriu pe frunte «Vreau să fiu violată. O să-mi placă», a spus Mihai Zmenta, în clipul respectiv.

Reacția lui Mihai Zmenta, după acuzațiile de instigare la viol

Mihai Zmenta a postat în urmă cu două zile un videoclip pe pagina lui de Youtube, unde a vorbit despre ultimele acuzații care i se aduc. El susține că videoclipul respectiv este scos din context. Mai mult decât atât, el susține că nu are cont de Tik Tok.

„Mi s-au băgat cuvinte în gură și s-au prezentat fragmente trunchiate așa fel încât să sune foarte bombastic. Cică eu am spus că fetele merită să fie violate. Nu! Imaginea mea a fost alăturată imaginii lui Colo, care va plăti pentru faptele sale. Eu, în materialul meu scurt, făceam referire la cum gândesc românii, oamenii în general. Eu discutam despre faptul că părinții nu-și supraveghează copiii în mediul online (…)

Vreau să-mi cer scuze victimelor violului, care au văzut acel material și n-au înțeles despre ce e vroba. Nici eu n-am fost foarte explicit. Vreaă să-mi cer scuze persoanelor violate, fie că sunt femei, bărbați sau copii, ei merită scuze din partea mea. Nu vreau să mă victimizez, nu caut victimizare', a declarat vloggerul potrivit wowbiz.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter