Un an de la moartea maestrului Ion Dichiseanu. Ce face fiica lui săptămânal:

Publicat pe

Astăzi, 20 mai 2022, s-a împlinit un an de la moartea maestrului Ion Dichiseanu. Deși au trecut 12 luni, fiica lui, Ioana, nu poate trece nici acum peste pierderea suferită. Decesul tatălui ei a marcat-o profund, mai ales că au avut o relație specială și și-au fost mereu alături. Văduva actorului, Simona Florescu, a dezvăluit ce face tânăra în fiecare săptămână, în memoria lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

A trecut un an de la moartea maestrului Ion Dichiseanu, însă apropiații lui nu l-au uitat nici acum. Fiica lui, Ioana, e în continuare afectată de pierderea suferită și îl poartă tot timpul în gând și în suflet. În plus, în memoria tatălui său, aceasta obișnuiește să facă un gest sfâșietor, săptămânal. Speră ca astfel să-și mai aline dorul, însă e conștientă că durerea nu va trece niciodată.

Un an de la moartea maestrului Ion Dichiseanu. Ce face fiica lui săptămânal:Un an de la moartea maestrului Ion Dichiseanu. Ce face fiica lui săptămânal:

Simona Florescu, văduva lui Ion Dichiseanu, a oferit un interviu emoționant, la un an de la moartea actorului. Îndrăgita vedetă a vorbit despre relația specială pe care Ioana Dichiseanu o avea cu maestrul. Fiica actorului e și acum devastată de durere și merge săptămânal la mormântul lui. În plus, ambele femei îl visează constant pe regretatul artist.

Citește și: Simona Florescu și Ioana Dichiseanu, gest emoționant în memoria lui Ion Dichiseanu:”Va fi ceva frumos”

Citește și: Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, are atacuri de panică la un an de la moartea actorului:„Se obisnuiește foarte greu'

Citește și: De ce voturile juriului din România și ale altor 5 țări au fost anulate, la Eurovision 2022. EBU:”Un juriu a votat pentru aceleaşi cinci ţări în Top 6″

Citește și: Larisa Iordache și Diana Bulimar participă la America Express.Ce schimbări aduce noul sezon

Un an de la moartea maestrului Ion Dichiseanu

Potrivit spuselor Simonei Florescu, ea și Ioana Dichiseanu continuă să-l viseze deseori pe regretatul actor. Acesta s-a stins din viață pe 20 mai 2021, la vârsta de 87 de ani. De cele mai multe ori, Ion Dichiseanu îi apare în vis văduvei lui îmbrăcat în alb, sosind acasă. Ultima dată, artista l-a visat pe maestru intrând în casă, în timp ce familia lui stătea la masă și a început să le spună pe unde a fost.

„L-am mai visat pe Dichi. Și eu, și Ioana îl visăm mereu. Nu știu dacă asta înseamnă ceva. Dar mi s-a părut că timpul a trecut foarte repede. Într-o seară, l-am visat că a intrat în casă, exact așa cum era el, îmbrăcat în alb, și s-a așezat în bucătărie. Eram noi toți la masă, cu el. Și l-am întrebat: ‘Ce faci, Dichi, unde ai umblat atâta vreme? Și a început să ne povestească.

Foarte mult îl visez cum vine acasă. Și totdeauna în alb. Lui Dichi îi plăcea foarte mult culoarea albă. Aproape toate hainele lui erau așa. Se îmbrăca mai mult în alb. A fost un om sufletist, empatic. Empatiza cu generația tânără, cu oamenii… Declara în interviurile lui că iubeste omul. În general, Dichi avea relații apropiate cu oamenii', a spus Simona Dichiseanu, pentru FANATIK.

Ce face fiica lui săptămânal, în memoria actorului

Simona Florescu a vorbit și despre fiica actorului, Ioana Dichiseanu, mai exact despre durerea pe care o resimte și acum. Artista a mărturisit că tânăra nu s-a împăcat încă cu ideea că tatăl ei nu se mai află printre noi. Au avut o relație specială și extrem de puternică și l-a divinizat.

„Nu are cum să se împace cu ideea. Durerea nu va trece niciodată. A fost o legătură foarte puternică. Ioana a stat 34 de ani lângă tatăl ei. Eu am plecat la 18 ani de acasă și mai mult am stat cu Dichi, decât cu tata. Și eu l-am pierdut pe tata și tot îmi e greu să accept lucrul acesta, chiar dacă am o relație extraordinară cu mama.

E foarte greu. Nu mi-e ușor. Se spune că timpul le așază. Dar eu nu cred. Dorul nu trece niciodată. Ioana este încă foarte afectată. Are momente când începe să plângă. I se face dor de el!', a adăugat solista.

Simona Florescu, despre Ioana Dichiseanu: „Merge săptămânal la cimitir'

Atunci când a fost întrebată dacă e de părere că un psiholog ar putea ajuta în astfel de situații, Simona Florescu a oferit un răspuns negativ. Artista e de părere că totul depine de fiecare, respectiv de Ioana Dichiseanu, să treacă de una singură peste această pierdere.

„Trebuie să socializeze, să plece să viziteze, să-și ia puțin gândul… E adevărat că ea și merge săptămânal la cimitir. Dacă nu a ajuns într-o săptămână se panichează. Au avut o relație specială', a mai explicat cântăreața.

Ce acuzații le-a adus fiica lui Ion Dichiseanu medicilor

Ion Dichiseanu a murit pe 20 mai 2021. El a ajuns pe mâinile medicilor din cauza unei infecții cu o baterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală. Fiica lui, Ioana, le-a adus acuzații grave cadrelor medicale, susținând că i-au fi pus maestrului un diagnostic greșit.

Fiica regretatului actor e convinsă că Ion Dichiseanu ar fi murit cu zile, din cauză că medicii nu l-ar fi îngrijit așa cum ar fi trebuit. La acea vreme, Ioana Dichiseanu spunea că CT-ul nu ar fi fost interpretat concludent și că ar fi mers la un mare profesor. De asemenea, tânăra a susținut că, în urmă cu un an, medicii l-ar fi diagnosticat cu cancer, diagnostic greșit.

De asemenea, Ioana Dichiseanu a spus că, deși a trecut un an de zile, ea nu se poate obișnui cu ideea că tatăl ei nu mai e printre noi.

„Nu mă voi împăca niciodată cu ceea ce s-a întâmplat la spital', a declarat fiica lui Ion Dichiseanu, recent, la Antena 3.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter