Un Faimos părăsește Survivor România 2023 astăzi. Vica Blochina, DOC și Ada Dumitru, în pericol de eliminare

Publicat pe

Încă un Faimos părăsește Survivor România 2023 în această seară! Cei propuși pentru eliminare sunt Vica Blochina, DOC și Ada Dumitru, iar unul dintre ei va părăsi competiția. În timp ce Vica a fost propusă spre eliminare de toată echipa, ceilalți doi faimoși, DOC și Ada Dumitru au fost votați de public să părăsească Survivor România 2023.

CITEȘTE REVISTA VIVA ! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În seara asta, un alt Faimos părăsește Survivor România 2023! După ce Bianca Patrichi și Kamara au câștigat proba de Imunitate personală, Faimoșii au scos la iveală toate conflictele din cadrul echipei în timpul unui Consiliu de Nominalizare extrem de încărcat.

Un Faimos părăsește Survivor România 2023 astăzi. Vica Blochina, DOC și Ada Dumitru, în pericol de eliminareUn Faimos părăsește Survivor România 2023 astăzi. Vica Blochina, DOC și Ada Dumitru, în pericol de eliminare

Un Faimos părăsește Survivor România 2023 astăzi

Vica Blochina a fost propusă spre eliminare de întreaga echipă, în timp ce purtătorii de colan i-au numit pe DOC și Ada Dumitru la votul publicului pentru a părăsi Survivor România 2023.

Rămâne de văzut care dintre ei va fi eliminat de la Survivor România 2023.

Imunitatea. Jocul care face diferența între cine are parte de un Consiliu liniștit și cine este nevoit să intre la eliminare. Proba în care fiecare concurent dă tot ce are mai bun pentru a-și asigura locul în competiție pentru cel puțin încă o săptămână.

Aseară, Daniel Pavel a dat fluierul de start în acest joc și le-a adus celor de acasă emoția celor două triburi.

Motivați de înfrângerile din ultimele două săptămâni și de momentele în care și-au văzut colegii plecând acasă, Războinicii au dat totul pe traseu și au reușit să obțină prima victorie a săptămânii pentru ei. Cea care a câștigat totemul de Imunitate pentru echipă a fost Andreea Moromete, tânăra aducând două puncte în joc.

Citește și: Cine este soția lui Jean Gavril de la America Express 2023. Au împreună o fetiță

Citește și:Cum arată Brigitte Pastramă după ce a slăbit. Are pătrățele pe abdomen, la 45 de ani: „Secretul…’

Citește și:„Nu mai are de unde cere bani șarlatanca asta?’. Claudia Pătrășcanu, reacție furibundă după ce Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată

Vica Blochina, DOC și Ada Dumitru, în pericol de eliminare

În această seară, de la 20:30, odată cu noua ediție este vremea să vedem care este starea actuală din tribul Faimoșilor.

Nervii sunt întinși la maximum, iar cei trei propuși așteaptă să vadă ce au decis telespectatorii cu privire la viitorul lor în competiție. Tot atunci vom vedea și părerea Războinicilor, care  consideră că ceea ce a ieșit la iveală arată probleme în tribul advers. 'A fost un circ', va spune Dan Ursa.

Totodată, în această ediție, membrii celor două triburi vor avea parte de o surpriză imensă: primul Joc de Comunicare! Cu lacrimi în ochi și emoție în suflet, ei vor trebuie să lupte până la epuizare pentru un semn de la cei dragi. Oare cine va câștiga?

Jorge este accidentat la Survivor România 2023

Jorge a avut nevoie de ajutorul medicilor în ediția de marți a emisiunii Survivor România, difuzată la PRO TV. „Faimosul' se afla în timpul unei probe, moment în care, din neatenție, s-a accidentat grav. A fost nevoie ca Jorge să fie transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Rămâne de văzut dacă Jorge va putea rămâne în competiție sau pleacă acasă.

„Jorge a suferit, mai devreme, la joc o accidentare. Este sub supraveghere medicală, în analize, și vom reveni cu detalii asupra stării lui de sănătate', a anunțat prezentatorul Survivor România 2023, Daniel Pavel, la consiliu.

În urmă cu câteva săptămâni, Sebastian Dobrincu, un alt concurent din aceeași echipă suferea și el o accidentare asemănătoare. Din cauza problemelor apărute, concurentul, care era văzut ca un potențial finalist al reality-showului de la PRO TV, nu a mai fost lăsat să meargă mai departe în concurs.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter