Un fotbalist celebru povestește ce probleme a avut din cauza relației cu Gina Pistol. Gigi Becali a izbucnit:„Ce caută cu aia? E mai mare ca el”

Publicat pe

Puțini sunt cei care mai țin minte faptul că Gina Pistol a avut o relație cu fotbalistul Mihai Răduț. Jucătorul Astrei a vorbit recent la GSP Live despre timpul petrecut cu Gina, dar și despre atitudinea deloc prietenoasă a șefilor lui cu privire la relația lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mijlocașul Astrei Mihai Răduț a vorbit despre perioada petrecută la FCSB (2010-2012) și a povestit că din cauza relației cu Gina Pistol (38 de ani) nu a fost lăsat să joace la echipa roș-albastră.

„Victor Pițurcă m-a sunat și m-a convins să vin la Steaua. Dar a plecat după trei luni și acolo a fost problema mea. A fost mai dificil după aceea. A venit Marius Lăcătuș și mi-a zis că sunt tânăr și am timp să joc. Pe mine nu m-a afectat și nu m-a influențat cu nimic relația cu Gina Pistol. Dar probabil că persoanele din jur au fost cumva deranjate. Eu eram același om, făceam aceleași lucruri', a început Mihai Răduț. 

Mihai Răduț: „Becali zicea: Ce caută aia?! Răduț să își dea barba jos!'

„Da (n.r întrebat dacă existau prejudecăți din cauza relației lui). Noi, ca popor, judecăm orice fără să știm. Cred că s-a întâmplat și la Steaua. Am un prieten mai apropiat de patron și știu că erau discuții. «Ce caută cu aia? Ce să facă? E mai mare ca el!». Și cu barba la fel pentru că îmi lăsasem barbă. «Să își dea barba jos dacă vrea să joace!». Dacă îmi zici să fac ceva, mai rău nu fac! Dacă m-ar afecta… Dacă nu am barba mare și joc mai bine, o tai de tot! Dar dacă nu-mi dai niciun argument….a

Un fotbalist celebru povestește ce probleme a avut din cauza relației cu Gina Pistol. Gigi Becali a izbucnit:„Ce caută cu aia? E mai mare ca el'Un fotbalist celebru povestește ce probleme a avut din cauza relației cu Gina Pistol. Gigi Becali a izbucnit:„Ce caută cu aia? E mai mare ca el'

Se spunea «Să se despartă de fata aia! Dacă nu, nu mai joacă! Îi mănâncă toți banii!». Nu știu cine spunea, doar afla ce se spunea. Da, oameni din club. Am auzit că existau discuții… Să îmi dau barba jos, să mă despart de Gina', a declarat Mihai Răduț la GSP LIVE.

Gina Pistol și Mihai Răduț s-au despărțit în decembrie 2012, după 7 luni de relație.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter