Un jurnalist celebru a demisionat de la Digi24, după 8 ani

Publicat pe

Jurnalistul Bogdan Ocnaru şi-a prezentat demisia de la Digi 24 pentru a doua oară în ultimele 15 luni şi a invocat că în spatele deciziei au fost „motive personale'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Printre reacţiile cu privire la a doua plecare de la postul de ştiri, Bogdan Ocnaru a dezvăluit că nici nu prea mai rezona cu mai-marii din conducere.

În anunţurile cu privire la demisie, jurnalistul a completat că încă nu ştie în ce direcţie o va lua cariera lui, dar este cert că trebuia să facă acest pas.

Un jurnalist celebru a demisionat de la Digi24, după 8 aniUn jurnalist celebru a demisionat de la Digi24, după 8 ani

Amintim că demisia acestuia vine după cea din luna iulie, a Elenei Vijulie, care a plecat de la Digi 24 după 8 ani.

„A fost ultima zi la Digi24. Mulţumesc pentru atenţie! Nu, nu am plecat de aici ca să merg în altă parte. Doar trebuia să plec! Au fost 8 luni interesante.

În ultimele 5, 6 n-am făcut decât să vorbesc despre pandemie, din păcate. Îmi doresc să fim sănătoşi şi să trecem cu bine peste moment.

Cele bune colegilor mei!', a precizat jurnalistul Bogdan Ocnaru pe Facebook.

Înainte de Digi 24, Ocnaru a lucrat la Observator (n.r. principalul jurnal de ştiri de la Antena 1) din 2005 până în 2011.

Au urmat 6 ani pentru televiziunea de ştiri lansată în 2011. În 2017, el a intrat în concediu de paternitate şi s-a ocupat în paralel de un proiect personal.

Revenirea era programată pentru iunie 2019, dată la care și-a dat demisia. În cele din urmă, el a revenit la stația de știri în ianuarie 2020.

Contactat de paginademedia.ro, Ocnaru a divulgat că ruptura s-a produs din motive personale:

„O să văd ce voi face. Asta a fost cea mai bună variantă. Am motive personale. Cred că, probabil, nu mai eram nici pe aceeași lungime de undă.

Mie mi-a plăcut atmosfera din redacție, iar cu colegii am rămas în relații foarte bune. Momentan nu știu unde o să mă duc, dar probabil tot în presă.'

În decizia acestuia a contat şi actualul context pandemic: „Ultimele luni, cele de pandemie, au fost foarte dificile și ciudate.

Am învățat destul de multe de la pandemia asta. Ne-a făcut să ne atingem limitele și ne-a făcut să ne punem mintea la contribuție.'


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter