Un nou episod al serialului Camera de gardă (Chicago Med) este difuzat, în premiera în România, la DIVA, duminică de la 20:00 (P)

Publicat pe

Echipa de la Camera de garda (Chicago Med) este prezentă la DIVA, cu un nou episod, în premieră în România, duminica de la 20:00.

De la producătorul executiv, câștigător al premiului Emmy, Dick Wolf (Law and Order, Chicago), serialul Camera de gardă, prezintă acțiunea de zi cu zi de la cel mai nou și modern spital de urgență și viața curajoșilor medici, asistente și personal auxiliar care fac minuni.

În al cincilea sezon medicii și asistentele de la Camera de gardă se confruntă în continuare cu cele mai serioase cazuri. Dr. Charles evaluează un copil de 15 ani, adus la spital după ce a căzut de pe un pasaj rutier și este nevoit să dea sfaturi mezinei sale. Dr. Will și Dr. Asher se pun de acord asupra unui plan de tratament riscant. Crochett e vizitat de doi detectivi din New Orleans interesați de trecutul său. În același timp, Dr. Ethan Choi, aflat în dispută cu Dr. Marcel, își riscă viața pentru a salva un copil.  

DIVA în social media: 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter