Un nou scandal e pe cale să izbucnească: Rihanna, acuzată de lipsă de respect față de suverana Marii Britanii!

Publicat pe

Probabil din dorința de a sărbători în stilul său cei 91 de ani ai Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, pe care o admiră, Rihana a transformat o intenție bună într-un motiv de scandal. Vedeta a photoshopat niște fotografii de-ale sale, alipindu-le capul suveranei, iar rezultatul e departe de a fi unul măgulitor…

 

 

Urmărită de 52 de milioane de fani, Rihanna (29) este una dintre reginele neîncoronate ale Instagramului, așadar nu e de mirare că postările sale se viralizează imediat în mediul online. Din nefericire pentru ea, Rihanna a avut o idee total nefericită atunci când a postat niște fotografii de-ale sale cărora le-a atașat capul Reginei Elisabeta a II-a. Nu știm dacă intenția artistei a fost aceea de a marca ziua de naștere a suveranei, care pe 21 aprilie a împlinit 91 de ani, însă rezultatul a fost unul dezastruos.

 

 

Chiar dacă unii fani s-au amuzat, nu tuturor li s-a părut reușită gluma Rihannei, aceștia considerând gestul cântăreței o lipsă crasă de respect față de suverană și de monarhia britanică. Prima fotografie postată o prezintă pe Regină într-un outfit verde, cu cizme deasupra genunchiului și haină de blană. Rihanna i-a păstrat totuși suveranei trade-mark-ul, celebra pălărie…

 

 

În a doua fotografie apare tot corpul Rihannei, îmbrăcată într-o haină de blană roșie Yves Saint Laurent, în formă de inimă, cu un șort din denim și tocuri înalte… dar cu capul Reginei și nelipsita pălărie (asortată).

 

 

A treia fotografie a fost făcută la festivalul de la Coachella, unde Rihanna a purtat un outfit cu diamante creat de Gucci, artista neuitând să o accesorizeze pe Regină, al cărei cap l-a lipit peste întregul ansamblu, și cu coroana.

 

 

Ultima fotografie postată de artistă e și cea mai teribilă, asocierea dintre ținuta Rihannei, de altfel considerată un fel de fashion queen de fanii săi, și chipul Reginei fiind dezastruoasă.

 

Dacă unii fani s-au amuzat, cei mai mulți au fost extrem de deranjați de gluma Rihannei, găsind total nepotrivit gestul artistei. Nu sunt britanic, dar mi se pare îngrozitoare această serie de fotografii. E ca și cum i-aș face fotografii bunicii mele. E o lipsă totală de gust', a comentat unul dintre urmăritorii Rihannei. Nu știm ce a intenționat artista cu adevărat, însă rezultatul, și după părerea noastră, e o glumă de prost-gust…

 

Oana Pantazi

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter