Unde îşi petrec vedetele vacanţa de vară

Publicat pe

Vacanţa la mare pare să fie principala atracţie pentru vedete, care s-au bucurat deja de clipe de relaxare în diverse destinaţii din ţară sau de peste horare.

Andra mai are puţin până când va deveni mamică a doua oară, aşa ca vedeta nu a plecat prea departe în această vară. A ales să se relaxeze alături de familia ei într-un hotel din Mamaia.

În această vară, Elena Gheorghe a ajuns la Palma de Mallorca unde a susţinut un concert si, bineinteles, ca nu a rezistat tentaţiei de a face plajă. Îmbrăcată într-un costum verde, din două piese, cântăreaţa a atras, cu siguranţa, toate privirile pe plajă.

După o serie de concerte prin toată ţara, Alina Ermia se relaxează în Portugalia, de unde a postat câteva fotografii super hot.

Loredana a reuşit să uimească pe toată lumea cu fotografiile din vacanţa la mare. Îmbrăcată în costume de baie super sexy, vedeta în vârstă de 45 de ani demonstrează că arată absolut senzaţional.

Andreea Bănică a ales ca destinaţie de vacanţa Israelul, artista ajungând la Zidul Plângerii, dar făcând şi scufundări în Marea Roşie. Vedeta a fost însoţită şi de fiica ei, Sofia.

In aceasta vara, Alexandru Ciucu si Alina Sorescu au petrecut prima vacanta peste hotare alaturi de fetita lor, Elena Carolina. Cei doi si-au rezervat un sejur de neuitat in Belek, Turcia, la un resort de cinci stele.

După numeroase călătorii în interes de serviciu, Andreea Raicu a plecat în vacanţă. Vedeta a ales ca destinaţie frumoasa insula Rhodos, de unde a postat mai multe fotografii.

Mamă a 4 copii, Anca Serea trebuie neapărat să-şi găsească timp să meargă cu cei mici în vacanţă. Aşa s-a întâmplat şi anul acesta când vedeta a plecat în concediu la mare alături de familia ei frumoasă.

Alexandra Stan a fost printre puţinele vedete care au ales să se relaxeze la munte. Şi-a dorit să petreacă puţin timp departe de agitaţia oraşului, iar locul idilic în care a ajuns pare să fi fost cea mai bună alegere.

Laura Cosoi a bifat o primă vacanţa la mare. A fost vorba, de fapt, despre un weekend relaxant, în care a fost alaturi de familie şi prieteni.

Foto: Facebook

Unde îşi petrec vedetele vacanţa de varăUnde îşi petrec vedetele vacanţa de vară

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter