Ce s-a întâmplat cu unicul supraviețuitor al accidentului în care a murit Prințesa Diana. Bodyguard-ului i-a fost reconstituită fața din 150 de piese de titan!

Publicat pe

Puțini sunt cei care știu că, în urma accidentului dramatic în care și-a pierdut viața Prințesa Diana a existat un supraviețuitor, bodyguardul lui Dody Al-Fayed, iubitul Prințesei. Iată ce s-a întâmplat cu el dup 22 de ani!

31 august 1997, miezul nopții. Un Mercedes de culoare neagră, urmărit de paparazzi, s-a zdrobit de un stâlp, la ieșirea din tunelul Pont de lAlma, Paris. Prințesa Diana, Dodi Al-Fayed, iubitul ei și șoferul, Henri Paul, și-au pierdut viața în urma impactului violent. Singurul supraviețuitor a fost bodyguardul lui Dody Al-Fayed , care, paradoxal, stătea pe „locul mortului” – Trevor Reese Jones.

Bodyguardul supraviețuitor a stat pe locul mortului!

Deși nu purta centură și se afla pe locul din dreapta șoferului, Rees a fost protejat de airbag. Totuși, bodyguardul nu a scăpat nici el nevătămat. Fața i-a fost desfigurată complet, devenind imposibil de recunoscut, oasele fiindu-i aproape sfărâmate. A fost nevoie de 150 de piese de titan pentru a-i reconstitui figura, acesta fiind băgat de către medici în comă indusă timp de 10 zile pentru a putea interveni, acesta suferind nu mai puțin de 11 operații. În afară de asta, Reese a suferit și răni la piept  și a avut o încheietură ruptă… Dar, cel puțin, a supraviețuit!

Rees a fost considerat vinovat!

Imediat după accident, au apărut o mulțim e de teorii ale conspirației și nici Rees nu a scăpat de acuzații, deși fusese la un pas de moarte. Acesta a fost criticat că l-a lăsat pe Henri Paul, șoferul, să conducă, deși acesta ar fi fost băut, și că ar fi trebuit să insiste ca Diana și Fayed să poarte centurile sau, cel puțin, să insiste ca șoferul să încetinească… Rees însă a avut amnezie o bună bucată de vreme, din cauza loviturii la cap, însă tatăl lui Dodi nu a crezut asta. Din cauza conflictului avut cu Mohamed Al-Fayed, bodyguardul a demisionat la un an după accident și s-a angajat în orașul natal, Shropshire, la magazinul de articole sportive al unui prieten.

Acum duce o viață liniștită…

Ulterior, după ce i-a revenit memoria, Rees a scris o carte – The Bodyguard’s Story: Diana, the Crash, and the Sole Survivor – în care a povestit versiunea sa asupra accidentului. Din păcate, mare parte din banii câștigați de pe urma publicării cărții (1,5 milioane dolari) au constituit cheltuieli de judecată în procesul ce i-a fost intentat de Mohamed Al-Fayed… Deși, în urma anchetei, s-a stabilit că vina i-a aparținut șoferului, nu bodyguardului.

Pe timpul anchetei, fostul bodyguard a lucrat în Irak, dar acum el și soția lui s-au reîntors în Shropshire unde lucrează pe post de consultant de securitate și joacă rugby la o echipă locală. Acum trăiește o viață liniștită, așa cum și-a dorit… Însă în fiecare dimineață, când se privește în oglindă, cicatricile îngrozitoare îi amintesc de fatidica zi de 31 august.

Foto: Northfoto, Hepta, Instagram, Daily Mirror

Ce s-a întâmplat cu unicul supraviețuitor al accidentului în care a murit Prințesa Diana. Bodyguard-ului i-a fost reconstituită fața din 150 de piese de titan!Ce s-a întâmplat cu unicul supraviețuitor al accidentului în care a murit Prințesa Diana. Bodyguard-ului i-a fost reconstituită fața din 150 de piese de titan!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter