Vă amintiți de Dana Mladin, prezentatoarea de la "Școala Vedetelor"? Cum arată la 47 de ani

Publicat pe

Dana Mladin a fost prezentatoare la „Școala Vedetelor” cu ani în urmă. Acum, după ce a trecut o perioadă lungă de timp, ea activează tot în domeniul televiziunii, dar ocupă un alt post. Este foarte energică și creativă la 47 de ani!.

Dana Mladin este una dintre tinerele pe care Titus Munteanu le-a adus în centrul atenției în anii de după Revoluție, în cadrul show-ului Școala Vedetelor. După experiența de la Școala Vedetelor, Dana Mladin a dispărut din lumina reflectoarelor.

Cu toate acestea, este foarte activă în lumea televiziunii, fiind producătoarea unor emisiuni de mare succes, precum Surprize, Surprize, Next Star, Plasa de Stele și multe altele.

Vă amintiți de Dana Mladin, prezentatoarea de la "Școala Vedetelor"? Cum arată la 47 de aniVă amintiți de Dana Mladin, prezentatoarea de la "Școala Vedetelor"? Cum arată la 47 de ani

Dana Mladin e producător TV

„Sunt conştientă că nu mai ştie lumea nimic despre mine, dar nu mă deran­jează absolut deloc acest lucru. Probabil, numai de pe Facebook mai ştiu oamenii ce fac, deşi postările mele sunt legate aproape în totalitate de vacanţe. Lumea mă ştie din călătorii, când lucrez… nu prea.

Interesant este, şi mă bucură acest fapt, că românii încă mă recunosc pe stradă ca „fata de la Şcoala Vedetelor'. Este gro­zav şi onorant pentru mine, că acel moment din istoria TVR a rămas atât de puternic în memoria publicului. Majoritatea lor ştiu emisiunile pe care le fac, dar nu ştiu că eu le produc.

Dar nu mă de­ranjează deloc că lumea nu ştie că eu am produs, de pildă, „Surprize, sur­prize', că ale mele sunt „Next Star', „Plasa de stele' şi atâtea alte emi­siuni. Plus, cele cam cinci­sprezece Revelioane de la Antenă. Îmi place rolul meu din spatele cortinei, nu mi-e dor deloc de timpurile când eram vizibilă.

Am avut norocul ca în toată cariera mea de până acum să fac emisiuni care au plăcut publicului. Longevitatea lor, în com­paraţie cu alte emisiuni, este o dovadă în acest sens. În plus, unele au creat mode, tendinţe în televiziune…”, a declarat Dana Mladin într-un interviu pentru Formula AS.

Foto: Libertatea 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter