Vă amintiți de Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat în 2017 show-ul Românii au talent? Viața i s-a schimbat radical

Publicat pe

Lorelai Moșneguțu a câștigat concursul de talente de la Pro TV în anul 2017. De atunci, viața ei s-a schimbat radical. Cu marele premiu și-a cumpărat un apartament, iar viitorul e tot mai promițător. 

Lorelai Moșneguțu a impresionat o țară întreagă după ce a participat și a ieșit învingătoare, în 2017, la show-ul de televiziune Românii au talent, de la Pro TV.

În luna aprilie a acestui an, Lorelai Moșneguțu a avut parte de una dintre cele mai frumoase experiențe din viața ei. Adolescenta a fost invitată în America la aniversarea a 25 de ani a Challenged Athletes Foundation.

„Dragii mei, am fost invitată în aprilie în San Diego (California) cu ocazia aniversării a 25 de ani a fundației Challenged Athletes Foundation! Mulțumesc din suflet domnului director Jeffrey Essakow pentru această superbă invitație! Va mărturisesc că a fost o experiență inedită într-un colț de rai cu oameni onești, minunați și super fericiți, o fericire molipsitoare, pe care am trăit-o la maxim!

Felicitări tuturor pentru astfel de evenimente! Demonstrați că vă păsa de persoane speciale ca noi! Fiți binecuvântați cu toții, care sprijiniți această fundație C.A.F.! ?❤????????❤”, a notat Lorelai Moșneguțu în mediul online.

Ea are acum 16 ani. În 2018 a terminat școala gimazială și a primit premiul I, a avut media cea mai mare. Ea continuă să apară la emisiuni TV, ba chiar oamenii o opresc pe stradă să îi ceară autografe.

Vă amintiți de Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat în 2017 show-ul Românii au talent? Viața i s-a schimbat radicalVă amintiți de Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat în 2017 show-ul Românii au talent? Viața i s-a schimbat radical

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter