Vă mai amintiți de Vasile Muraru? Partenerul regretatului Nae Lăzărescu se întoarce pe scenă, într-o nouă premieră. Ce reguli trebuie să respecte acum iubitorii de teatru

Publicat pe

Teatrul de Revistă 'Constantin Tănase' își deschide porțile cu o nouă premieră, după pauza lungă impusă de pandemia COVID-19. Pe 4 iulie 2020, de la orele 20:00, iubitorii de teatru sunt așteptați la 'CU MASCĂ sau FĂRĂ MASCĂ – OAMENII VOR SĂ ZÂMBEASCĂ!', un spectacol de Vasile Muraru și Valentina Fătu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

„Am gândit special acest spectacol adaptat tuturor condițiilor și măsurilor impuse de autorități pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus și a desfăşurării activităţilor culturale în condiţii de deplină siguranţă sanitară', a declarat managerul Teatrului, Vasile Muraru.

'Pe scenă și în culise, pentru artiști și personalul tehnic, dar și în frumoasa grădină de vară, pentru spectatori, vom respecta toate măsurile de protecție și distanțare socială. Chiar și distribuția spectacolului a fost gândită astfel încât să ținem cont de toate regulile esențiale pentru protecția artiștilor: vom avea 3 variante de distribuție, dar nu vor lipsi baletul, cu o coregrafie specială și orchestra Teatrului', spune actorul.

Reguli noi pentru actori și public

Din distribuție fac parte toți artiștii Teatrului Tănase, în frunte cu Alexandru Arșinel, Vasile Muraru şi Valentina Fătu, Alexandru Lulescu, Adrian Enache, Liliana Mocanu, Ana Maria Donosa, Nae Alexandru, Cristian Simion, Alin Gheorghișan, Bianca Sârbu, Mirela Vaida, Daniela Tănase, Radu Ghencea, Miruna Birău, Oana Ghioca, Monalisa Basarab, Raluca Guslicov, Alexandra Penciu, Diana Radu.

Ei vor evolua pe rând, în diferite formule ale aceluiași spectacol, pe scena Teatrul de Vară Herăstrău, care deși are 2.500 de locuri, va fi ocupat de doar 500 de spectatori, așa cum prevede regulamentul impus de starea de alertă. Reprezentațiile 'CU MASCĂ sau FĂRĂ MASCĂ – OAMENII VOR SĂ ZÂMBEASCĂ!' vor fi programate în iulie și în septembrie în fiecare zi de sâmbătă. Costul unui bilet este de 25 lei.

Vă mai amintiți de Vasile Muraru? Partenerul regretatului Nae Lăzărescu se întoarce pe scenă, într-o nouă premieră. Ce reguli trebuie să respecte acum iubitorii de teatruVă mai amintiți de Vasile Muraru? Partenerul regretatului Nae Lăzărescu se întoarce pe scenă, într-o nouă premieră. Ce reguli trebuie să respecte acum iubitorii de teatru

Este căsătorit de 41 de ani cu iubita din studenție

În vârstă de 63 de ani acum, Vasile Muraru este originar din satul Doina, județul Neamț, cu un tată șef de fermă și mama bucătăreasă la creșă. A venit la București să urmeze Facultatea de Actorie, deși ai lui îl pregăteau pentru Agricultură. Nu a luat din prima la Teatru, ci din a doua încercare, iar profesorii i-au remarcat imediat talentul.

Între timp, a ajuns unul dintre cei mai îndrăgiți actori români, dar și un model de viață pentru tinerele generații. Actorul s-a însurat în anul trei de facultate, în 1979, și are doi copii, o fată și un băiat. Vasile și Marinela Muraru s-au cunoscut în anii studenţiei, iar ea s-a ataşat de el după ce Vasile a ajutat-o să se mute, cu chirie, în Bucureşti, potrivit Click!.

„Da, când apar, atrag zâmbetele sau le provoc. Cu asta m-a înzestrat Dumnezeu, pentru că restul, câte or fi ele, nu le putem enumera', spunea Vasile Muraru pentru revista „Taifasuri'. „Aveam un pic de complexe cu fetele, eram și sunt timid. Și acum roșesc dacă vine o femeie la mine. Eram complexat din cauza nasului, voiam să mă operez. Una peste alta însă, nasul meu a fost și un avantaj', dezvăluia actorul pe vremuri în emisiunea lui Cătălin Măruță.

În sceneta „Doi Vulpoi', filmată pentru Revelionul din 1984, Vasile Muraru apare alături de regretatul Dem Rădulescu și de Marian Hadac. Actorul avea atunci 30 de kilograme în minus, însă aceeași voce inconfundabilă și alură șarmantă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter