Văduva lui Dan Spătaru a căzut pe stradă și a ajuns de urgență la spital. În ce stare se află: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Publicat pe

Sidonia, văduva lui Dan Spătaru, a suferit un accident nefericit, în urmă cu două săptămâni, la întoarcerea din vacanță, ajungând de urgență la spital după ce a căzut în plină stradă. Iată care este acum starea sa de sănătate!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Văduva lui Dan Spătaru a avut parte recent de un accident nefericit, din cauza căruia a ajuns de urgență la spital. Din cauza unei clipe de neatenție, acum Sidonia Spătaru are mâna dreaptă în ghips, iar asta o incapacitează aproape total. Soția regretatului artist a avut probleme de sănătate și în trecut, când a suferit o operație la coloană, și s-a luptat și o vreme îndelungată cu depresia, după ce partenerul ei de viață a decedat.

Văduva lui Dan Spătaru a căzut pe stradă și a ajuns de urgență la spital. În ce stare se află: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."Văduva lui Dan Spătaru a căzut pe stradă și a ajuns de urgență la spital. În ce stare se află: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Văduva lui Dan Spătaru, la spital după ce a căzut în plină stradă

Un moment de neatenție a trimis-o pe Sidonia, văduva lui Dan Spătaru, direct la spital. Când a realizat că urmează să se prăbușească după ce a alunecat pe un canal, din instinct a pus mâna în dreptul capului, înainte de a cădea. Acum, soția artistului are mâna în ghips și se teme să se mai deplaseze neînsoțită.

Citește și: Cum arată acum Sida, văduva lui Dan Spătaru, la 15 ani de la moartea artistului

Citește și: Ce spune Sonia Argint despre prietenia cu Andreea Bălan, după despărțirea dintre artistă și fratele ei: Nu văd de ce ar dispărea, doar pentru că relația ei personală s-a schimbat' / EXCLUSIV

Citește și: Ce a făcut Andreea Răducan cu banii câștigați din gimnastică: Cred că merit asta’ / VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Cum a reușit Andreea Bălan să treacă peste momentele grele și peste necazuri: „Când am fost înșelată am plâns, când am divorțat am apărut tristă la TV’ / EXCLUSIV

'Am căzut, am mâna în ghips. Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și am pus mâna, din instinct. Când am căzut eram cu Dana, fiica mea. Nici nu am apucat să deschid ușa portierei de la mașină, că am pus piciorul pe un canal și am alunecat. Eu, de fel, sunt neatentă și repezită.

Acum am prins o frică, că îmi e teamă să mai merg singură. Dana și-a luat liber acum, de la serviciu, să mă ducă, să mă aducă…  de la medic. Nu pot face nimic cu mâna stângă, nu am forță', a declarat, pentru FANATIK, Sidonia Spătaru.

Sidonia Spătaru: „Mă doare foarte tare mâna la încheietură”

Proaspăt revenită din Italia, din vacanță, văduva lui Dan Spătaru a avut parte de un ghinion teribil, acum fiind obligată să ia pastile din cauza durerii…

'Venisem din Sicilia, unde am fost la prietena mea, Gina Tătaru. Mă doare foarte tare mâna la încheietură, unde s-a rupt. Mi-a dat pastile pentru durere, dar nu e suficient…

Dacă veneam cu capul pe ciment, nu era bine. Mi s-a dus glezna în dreapta și am căzut ca un bolovan pe mână. M-a luat salvarea, m-a dus la Pantelimon. Nu mai spun ce dureri am avut, când mi-a tras mâna, să o pună la loc. M-am dus să mă recreez în Sicilia, dar nu mi-a priit de niciun fel. Uite ce am pățit la întoarcere. Și cu depresia mea…', a mai declarat Sidonia Spătaru pentru sursa citată.

Se luptă cu depresia de la moartea artistului

Dan Spătaru a murit pe 8 septembrie 2004, lăsând un gol imens în sufletul oamenilor care l-au iubit, însă cea mai afectată de această pierdere uriașă a fost soția sa. Văduva lui Dan Spătaru a luptat cu depresia de când și-a pierdut, iar de aici problemele de sănătate s-au agravat, așa încât a ajuns în situația de a nu-și mai putea mișca un picior din cauza afecțunilor la coloană.

Eu sunt un om activ, dar când te vezi la pat nu e bine. Toată viața mea am fost un om activ. Cum să pot face ceva într-un picior? Situația aceasta m-a dat peste cap. Și așa sufăr de o depresie încă de când a murit Dan. Acum, ea s-a accentuat. Nu mai am un moral bun, văd negru totul…

(…) Dacă depresia e mare, nu poți să ieși nici afară. Îți tremură stomacul, ai vrea să dormi, nu poți… este o amestecătură… Treci prin niște faze. Cei care trec prin așa ceva trebuie să meargă la doctor, de la primele semne, să nu stea cu ea. Primul lucru este să se ducă la un medic de specialitate, să nu lase boala să meargă mai departe. Dacă stai așa și zaci e foarte greu”, a povestit, cu un an în urmă, văduva lui Dan Spătaru pentru Click.

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă