Valentina și Cristi Borcea donează 100.000 de euro, în timpul epidemiei de coronavirus. „Am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical”

Publicat pe

În plină pandemie de coronavirus, Valentina și Cristi Borcea au decis să doneze o sumă generoasă pentru a sprijini sistemul medical din România. Vedeta  a făcut anunțul pe o rețea de socializare.

Valentina și Cristi Borcea donează 100.000 de euro, în timpul epidemiei de coronavirus. „Am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical'Valentina și Cristi Borcea donează 100.000 de euro, în timpul epidemiei de coronavirus. „Am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical'

Familia Borcea se alătură astfel, oamenilor care reușesc să pună umărul pentru a dota sistemul medical cu lucrurile necesare în lupta cu virusul Covid-19.

 „Dragii nostri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale si cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a initiat procedura legală de donație către spitalul Colțea în valoare de peste 100 000 EURO. Banii vor fi distribuiti catre spital începând de azi și până la sfârșitul lunii viitoare.

Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza acestei pandemii, am ales sa venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toți să fim în siguranță și protejați.

Sperăm ca gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au această posibilitate, pentru că toți suntem implicați și doar împreună prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat și putem reveni la o stare de normalitate. Toți suntem egali în fața acestei pandemii', a spus Valentina Pelinel.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter