Vali Vijelie nu o lasă pe fiica lui să cânte: "Tot timpul o să fie comparată cu mine. Pune mâna și învață!". Cu ce se ocupă copiii manelistului

Publicat pe . Actualizat Luni, 15 ianuarie 2024, 14:03

Vali Vijelie nu o lasă pe fiica lui să cânte. Vali Vijelie și soția sa, Carmen Rusu, au împreună patru copii care acum au crescut și și-au ales propriile drumuri în viață. Deși tatăl lor este celebru, doar fiul cel mic îi calcă pe urme, în timp ce ceilalți doi și fiica sa au ales meserii modeste, fără a profita de pe urma celebrității tatălui lor. Iată cu ce se ocupă copiii manelistului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vali Vijelie nu obișnuiește să vorbească prea des despre soția sau cei patru copii ai săi, ținându-i departe de peisajul monden și chiar și de muzica lui. Nu și-a dorit niciodată ca vreunul dintre copiii lui să cânte, cu atîât mai puțin atunci când vine vorba despre fiica lui. Manelistul a explicat de ce s-a împotrivit ca aceștia să-i calce pe urme.

12400691_1209801032381012_7195063589155709786_n12400691_1209801032381012_7195063589155709786_n

De ce nu vrea Vali Vijelie ca fiica lui să cânte

Vali Vijelie a vorbit despre cariera artistică și de ce nu îi lasă pe copiii lui să urmeze această meserie. Își dorește ca aceștia să învețe carte și să nu existe niciodată comparații între ei și artist, așa că nu-i sfătuiește să îl urmeze în ceea ce face.

„Copiii mei nu vor cânta. Mădălin de la Vâlcea i-a făcut cadou fetei mele o orgă. Și a început să se învețe. Când am văzut asta, am luat instrumentul și l-am pus sus. Nu, tu învață carte.'

A, fata lui Vijelie.' Tot timpul o să fie comparată cu mine. Pune mâna și învață. În meseria asta mereu o să fie greu pentru o fată, eu așa văd', a povestit Vali Vijelie, citat de kfetele.ro.

Cati, singura fiica a cântărețului, care a și cochetat cu muzica, la un moment dat, este acum studentă și își dorește să lucreze ca notar.

Citește și: Ministerul Turismului schimbă legea după tragedia de la Ferma Dacilor. Cum vor fi certificate pensiunile

Citește și: Raed Arafat, după tragedia de la Ferma Dacilor: „În 2019, acest complex putea fi închis’. Ipoteze privind cauza incendiului în care au murit 8 oameni

Cu ce se ocupă copiii lui Vali Vijelie

Deși tatăl lor este celebru, doar fiul cel mic îi calcă pe urme lui Vali Vijelie, în timp ce ceilalți doi și fiica sa au ales meserii modeste.

Acum ceva timp, Vali Vijelie a dezvăluit că fiul lui cel mare care a lucrat ca instalator în Marea Britanie, lucrează în prezent chiar în complexul unde a avut loc petrecere mondenă.

Rafi, cel de-al doilea fiul al lui Vali Vijelie lucrează ca șofer, iar cel mic este încă la studii, dar urmează să lucreze la o ambasadă.

„Florin, cel mai mare, chiar lucrează aici, la acest ansamblu rezidențial. El lucrează, este instalator, el răspunde de toate pompele, de tot, băiatul meu. Rafi muncește ca șofer la o companie, în România. Cati este la facultate, o să devină notar. Nuțu învață, o să lucreze în ambasadă. Eu o să scot foarte multe melodii să distrăm oamenii', a mărturisit Vali Vijelie.

Nuțu Rusu, fiul cel mic al lui Vali Vijelie, calcă pe urmele cântărețului

Tânărul a început o carieră în muzică și are câteva piese lansate, însă nu și-a dorit ca numele său să fie legat de cel al tatălui, ci să reușească prin forțele proprii.

În mediul online, băiatul doar își promovează piesele și pe cele ale prietenilor, însă nu are multe postări pe contul de Instagram. Într-un podcast el a recunoscut că este fiul lui Vali Vijelie și a explicat de ce nu vrea să se folosească de numele tatălui.

'Băi, Nuțule, vreau să le dăm o mare bombă de la început. Cine e tatăl tău?', îl întreabă cel care realizează podcastul pe Nuțu Rusu. 'Tata e Vali Vijelie, dar nu mă folosesc de numele lui. Eu sunt M6, nu am vrut ajutorul lui.

Bă, sunt două genuri diferite. Dacă voiam să mă folosesc de numele lui, puteam să o iau pe altă parte, dar nu îmi place partea trapului. Chiar nu-mi place. Da, aș putea să am deschidere peste tot, dar am preferat să fie numele meu atât. Tatăl meu și-a făcut talentul pe partea lui de muzică, vreau să-mi fac și eu talentul pe partea mea', a răspuns Nuțu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton