Vanilla sex sau hardcore? Cum preferi sexul, în funcție de zodie

Publicat pe

Fiecare semn zodiacal are preferințele sale și slăbiciunile care îi conferă unicitate. Sexul nu face excepție, așă că cele 12 zodii prezintă trăsături diverse când vine vorba de nopți de amor. Iată cum se comportă în pat fiecare zodie, ce poziții preferă și ce anume îi crește libido-ul.

BERBEC
Berbecul nu stă la discuții, nu pierde vremea, trece direct la 'subiect'. Pasional și evervescent, prefer partidele de sex scurte, dar intense. Nu te aștepta ca nativul Berbec să îți aducă flori sau bomboane și nu te aștepta la preludiu. Dar cu siguranță te poți aștepta la clipe de neuitat.

TAUR
Nativii Taur au o abordare mai 'de modă veche' când vine vorba de sex. Le place să fie seduși, nu vor să ardă etape, se mișcă incet și senzual, dar merită așteptarea. Sexul tantric li se potrivește de minune.

GEMENI
Gemenii au multă imaginație, așadar le place sexting și dirty talk. Adoră să li se spună la ureche cuvinte îmbătătoare în timpul sexului și sunt extrem de pasionali, dar în același timp, ușor de distras. Monogami din principiu, le place totuși să se simtă liberi ca să poată fi în largul lor în pat.

RAC
Racul este un semn plin de sensibilitate și extrem de emotional, prin urmare 'vanilla sex' este stilul lor preferat. Contact vizual, atingeri tandre, poziții clasice, sărutări și neapărat ținut în brațe după. Racul nu face pur și simplu sex, vrea relație, așadar pasiunea merge mână-n mână cu stalinitatea. Lumânările parfumate și melodiile romantic stârnesc, de asemenea, libido-ul nativului Rac.

LEU
Nu degeaba e Leul regele junglei. Oricine are cunoștințe minime de astrologie știe că Leul are nevoie să fie lăudat. Dorința lui fizică crește până la cer dacă este flatat și îi este lăudată performanța sexuală, corpul, mișcările, orice… Leul nu face pur și simplu sex, Leul este protagonist într-un film de Oscar.

FECIOARĂ
Acest semn zodiacal are nevoie să fie curtat și să știe că este în siguranță. Romantic veritabil, Fecioara nu se simte confortabil în pat din prima, are nevoie să se 'acomodeze' un pic cu corpul partenerului, așadar rutina îl stârnește mai tare decât noutatea. Sexul hardcore îi sperie și nu sunt fani experimente în pat.

BALANȚĂ
Deși este open-minded , nu are fetișuri și nu agreează sexul hardcore. Sofisticat și rafinat, nativul Balanță nu este interesat de sexul în locuri sordide sau sub cerul liber, preferând varianta mai…luxoasă. Acest nativ are un erotism aparte și este bine de știut că un cadou drăguț și costisitor ajută la 'impresia artistică', chiar dacă nu ar recunoaște niciodată, fiind politicos și bine crescut.

SCORPION
Scorpionul este cel mai sexy semn din întreg zodiacul, partenerul ideal de sex prin excelență. Orice zodiac din lumea asta îți va spune același lucru. Teribil de pasionali, de un magnetism nebunesc, nu se dau înapoi de la nimic în pat, le place pericolul, durerea, iar stilul 'bondage' nu-i deranjează câtuși de puțin.

SĂGETĂTOR
Aventurierii zodiacului, Săgetătorii se plictisesc repede și sunt mari exploratori între cearșafuri. Extrem de entuziasmați și atrași de nou, le place sexul pasional, poziții sexuale neobișnuite, iar dacă asta se întâmplă cât mai departe de casă, este jackpot! Libertini în gândire și stil de viață, Săgetătorii reacționează la stimuli puternici, altfel se vor plictisi rapid. Cu alte cuvinte, renunță la teelcomană și Netflix dacă vrei să cucerești această zodie.

CAPRICORN
Cel mai serios, responsabil și workaholic semn din zodiac este o mare surpriză când vine vorba de sex. Ai zice că la cât sunt de serioși, le place sexul safe și pozițiile clasice, dar nu! 'Work hard play hard' li se potrivește de minune, așadar Capricornul este plin de fantezie în pat, are anduranță și nu se dă înapoi de la nimic. Jocul cu cătușe îl atrage în mod special, dat fiind că ân absolut toate celelalte aspecte ale vieții deține controlul absolut.

VĂRSĂTOR
Vărsătorul este greu de urnit și nu-și pierde capul ușor, dar odată ce a prins încredere, e de neoprit. Orice sună 'interesant' îi atrage atenția și mărește libido-ul. Vibratoarele și sexul virtual îi sunt pe plac și este dispus să experimenteze în pat.

PEȘTI
Visătorii zodiacului au minte și inima deschise la nou, atâta vreme cât pasiunea le este împărtășită. Fanteziile sexuale sunt la ordinea zilei pentru nativul din Pești, prin urmare nu se dă înapioi de la joculețe 'dirty' între cearșafuri. O noapte cu nativul din Pești este cu siguranță de neuitat, iar costumele special de la sex shop contribuie la creșterea libido-ului.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter