Vara despărţirilor. Ce vedete şi-au spus “Adio” de curând!

Publicat pe

Vara aceasta a fost una tristă pentru câteva culuri de la Hollywood care s-au despărţit după ani buni petrecuţi împreună.

 

Megan Fox şi Brian Austin Green sunt cel mai recent exemplu. Cei doi au pus punct mariajului de 5 ani, în timpul căruia s-au născut 2 copii. Cariera lui Megan a fost mărul discordiei, Brian dorindu-şi ca soţia lui să petreacă mai mult timp pe acasă, nu pe platourile de filmare.

 

Cine ar fi crezut ca Ben Affleck şi Jennifer Garner se vor hotărî să se despartă, chiar după aniversarea a 10 ani de căsătorie? Păreau un cuplu perfect, cu 3 copii adorabili, însă Ben a fost cel care a aruncat în aer liniştea familiei, intrând într-o relaţie chiar cu bona copiilor. Pentru Jennifer, o astfel de escapadă a fost picătura care a umplut paharul.

 

Charlize Theron şi Sean Penn au format un cuplu surprinzător timp de 1 an şi jumătate. Când Charlize a aflat ca Sean a călcat strâmb, aşa cum îi stă în fire, nu a stat prea mult pe gânduri şi l-a lăsat. Chiar dacă, la un moment dat, se gândeau chiar la căsătorie.

 

Gwen Stefani şi Gavin Rossdale şi-au anunţat despărţirea, spunând că vor fi în continuare aproape de cei 3 copii ai lor, cel mai mic în vârstă de doar 1 an. Motivul acestei despărţiri ar fi infidelitatea lui Gavin care ar fi înşelat-o pe artistă cu bona copiilor săi.

 

Sienna Miller şi Tom Sturridge, părinţii unei fetiţe de 3 ani, nu mai formează un cuplu din această vară. El ar fi vrut să se casătorească, în timp ce ea iubeşte prea mult libertatea.

 

Kate Moss şi Jimie Hince au trecut în această vară printr-o situaţie de criză. Geloasă se pare pe noua amică a soţului ei, top modelul a făcut scandal şi a ameninţat cu despărţirea. Mai mult, ea a plecat în vacanţă împreună cu tatăl fetiţei sale.

 

Kourtney Kardashian şi Scott Disick s-au despărţit după o relaţie de 9 ani şi 3 copii, cel mai mic de doar 8 luni. Problemele lui Scott cu alcoolul, dar şi aventura lui cu o femeie au dus la destrămarea acestui cuplu.

 

Foto: Hepta

 

Vara despărţirilor. Ce vedete şi-au spus Adio' de curând!Vara despărţirilor. Ce vedete şi-au spus Adio' de curând!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter