Vecinii Margheritei de la Clejani au chemat poliția. Artista i-a enervat la culme. „Se aud zgomote din apartamentul ei, scârțâie și mută mobila”

Publicat pe

Margherita de la Clejani locuiește singură de ceva timp. Pentru că are un program destul de încărcat, Marga ajunge foarte târziu acasă, iar vecinii acesteia sunt disperați din cauza zgomotelor care se aud din apartamentul ei. Mai mult, aceștia au chemat și poliția.

Potrivit Ciao.ro, există mai multe reclamaţii aduse vedetei,  vecinii contactând des poliţia din cauza gălăgiei.

„Atunci când vrei să te odihnești nu se  poate. Ba latră câinele, ba e gălăgie la 12 noaptea sau la 3 dimineața, avem copii care nu se odihnesc cum trebuie din această cauză, așa că am chemat Poliția”, au declarat persoanele care locuiesc în blocul artistei pentru ciao.ro.

De asemenea, vecinii Margheritei au o problemă cu gunoiul, pe care aceasta nu îl duce în locul potrivit. „Avem o vecină care se crede vedetă care fumează în lift țigară electronică, iar noi, vecinii cu copii nu mai suportăm să stăm în mirosul emanat de aceasta. Nu își aruncă gunoiul unde trebuie, la 3 dimineața se aud zgomote din apartamentul ei, dă cu aspiratorul, merge pe tocuri, scârțâie și mută mobila, nu știu ce face exact dar suntem mai mulți vecini cărora nu ne place cum se comportă”, a continuat o vecină. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter