Vedetele au făcut show la petrecerea Antena Live

Publicat pe

Vedetele s-au intalnit aseara la Uzina Electrica Filaret, unde au sarbatorit lansarea noii grile de toamna a posturilor din portofoliul Antena Group. Distracția s-a întins pana dupa miezul noptii, iar artistii momentului au sustinut concerte live.

 

Lansarea grilei de toamna a trustului Antena Group a fost marcata de o petrecere pe cinste! Vedetele s-au intalnit si au sarbatorit sezonul de toamna, care abia a inceput, cu muzica live si multa voie buna.

 

Tinutele sexy si culorile metalice au fost favoritele vedetelor. Andreea Berecleanu si Anca Turcasiu au oferit o lectie de eleganta si senzualitate prin alegerile lor vestimentare, in timp ce Delia a optat pentru o tinuta cu accente sport.

 

Pe marea scenă amenajata la Uzina Electrica a performat Alina Eremia, care a cantat impreună cu Marzavan piesa „Simply the Best” a Tinei Turner, in timp ce Pepe si Omar au cantat si au dansat pe piesa lui Bruno Mars, Uptown Funk.  Coborand pe tiroliana, Serban Copot si-a facut intrarea pe scena ca un mare star. Let me entartain you a fost singura lui cerință, iar publicul s-a conformat imediat. Petrecerea a continuat cu un show exploziv marca Delia, iar apoi, pe scena au urcat si misteriosii Carla’s Dreams.

 

„Observator', „iUmor', „In puii mei', „Poftiti la munca', „X Factor', „Next Star', „Acces direct', „Chefi la cutite', „Neatza cu Razvan si Dani',„Te cunosc de undeva', „Mireasa pentru fiul meu', toate emisiunile din grila postului Antena 1 au avut reprezentanti de seama la Antena live show, unde au sustinut mini-recitaluri si JO, Nadir, Uddy, Nicoleta Nuca, fosti concurenti „X Factor'.

 

Grila de toamna a postului Antena Stars a fost prezentata de Cristi Brancu, iar Carmen Tanase, Anca Turcasiu si Carmen Bruma le-au vorbit invitatilor despre misiunea Happy Channel si continutul grilei de programe.

 

Adina Vilcea

 

Vedetele au făcut show la petrecerea Antena LiveVedetele au făcut show la petrecerea Antena Live

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter