Vedete care au câştigat titlul de Miss

Publicat pe

Pentru unele vedete de la Hollywood, drumul spre celebritate avea să fie deschis de câştigarea unui titlu de Miss. Halle Berry, Eva Longoria sau Vanessa Williams sunt doar câteva dintre Reginele frumuseţii.

 

Halle Berry

La 19 ani câştiga titlul de Miss Ohaio şi partcipa la Miss USA unde se clasa pe locul 2. Halle Berry a avut şansa să participe si la Miss World, competiţie pe care o termina pe locul 6. Întrebată ce îşi doreşte să facă mai departe, Halle răspundea sigură pe ea că visează la o carieră în divertisment. Visul i s-a îndeplinit, iar astăzi este una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood.

 

Eva Longoria

În 1998, frumoasa Eva devenea Miss Corpus Christi, oraşul său natal din statul Texas. Datorită unei burse de studii, ea a ajuns la Los Angeles, iar în 2001 obţinea primul rol. De atunci, nu a mai părăsit Cetatea Filmului unde s-a impus în special datorită rolului din „Neveste disperate'.

 

Michelle Pfeiffer

Cu o carieră de dactilografă în faţă, dar visând la o alta în cinematografie, Michele şi-a văzut visul împlinit după ce a câştigat concursul de frumuseţe Miss Orange County din 1978. A avut astfel dreptul să participe la Miss California unde nu a reuşit decât un loc 6, suficient însă pentru a se face remarcată. Au urmat roluri mici şi apoi apariţia din „Scarface', care i-a propulsat cariera.

 

Sharon Stone

Puţini ştiu că actriţa cu unul dintre cele mai ridicate IQ-uri de la Hollywood a fost în 1976 Miss Crawford County şi a fost una dintre concurentele de la Miss Pennsylvania. Fără a câştiga, Sharon a primit însă un sfat care avea să-i schimbe viaţa: să se mute la New York pentru a deveni manechin. Ceea ce a şi făcut un an mai târziu.

 

Tiffani Amber Thiessen

Cu titluri de mini Miss câştigate în copilărie, Tiffany devenea în 1987 Miss Junior America. Titlul i-a permis să apară pe copertele a numeroase reviste pentru tineri, iar de aici până la apariţia sa în serialele cult ale anilor 90 (Salvaţi de clopoţel sau Beverly Hills) nu a mai fost decât un pas.

 

Demi Lovato

Visând la o carieră muzicală, Demi şi-a început de mică ascensiunea participând şi câştigând în 2000 concursul Mini Miss Texas. Doi ani mai târziu avea să fie distribuită în emisiunea pentru copii „Barney&Friends' unde avea să o cunoască pe Selena Gomez.

 

Vanessa Williams

În 1983 câştiga titlul de Miss New York pentru ca în 1984 să devină prima persoană de culoare care era încoronată Miss America. Această premieră avea să stârnească numeroase comentarii, însă Vanessa şi-a văzut de treabă, înregistrând mai multe albume şi obţinând diverse roluri.

 

Oprah

Cu o copilărie şi o tinereţe presărate de numeroase drame, Oprah devenea Miss Black Tennessee în 1972, titlu care avea să-i deschidă drumul succesului. După 1 an, tânăra ambiţioasă şi talentată îşi începea cariera în media, mai întâi la radio şi ulterior în televiziune.

 

Foto: Northfoto, Foto

 

Vedete care au câştigat titlul de MissVedete care au câştigat titlul de Miss

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter