Vedete care au devenit mame în 2015

Publicat pe

2015 a fost un an cu totul special pentru unele vedete din România care au devenit mame. Fie ca sunt la prima sau la a doua experienţa de acest gen, ele au trăit cu la fel de mare emoţie aceste momente.

 

Andra este din această vară mama unei fetiţe, Eva, artista mai având un băieţel, David, în vârstă de 4 ani. Extrem de fericită, Andra a postat mai multe fotografii cu fetiţa sau cu cei doi copii ai ei, simţindu-se binecuvântată pentru că are o familie aşa frumoasă.

 

Dana Nălbaru se află la a doua experienţă de acest gen, după Sofia, ea devenind anul acesta mama lui Kadri, un băieţel blond, aşteptat cu mult drag de întreaga familie. Dana a ales să-şi alapteze bebeluşul, despre care scrie aproape zilnic pe pagina sa de Facebook.

 

La sfârşitul verii, Alina Puşcaş a adus pe lume primul ei copil, un băieţel, în timp ce în primele zile ale acestei toamne, Aylin Cadîr a născut tot un băieţel, pe care a ales să-l prezinte la scurt timp pe pagina sa de Facebook.

 

Bebeluşul Alinei Puşcaş s-a născut cu 2 zile mai devreme decât era programat şi a primit numele Alexandru pentru că a venit pe lume în ajunul sărbătorii de Sf. Alexandru.

 

Bianca Ioniţa a devenit mama unei fetiţe, ai cărei naşi sunt Giulia Anghelescu şi Vad Huidu. Fetiţa a fost botezată Eva Maria şi este primul copil al prezentatoarei TV.

 

Experienţa maternităţii este trăită începând de anul acesta şi de Andreea Mantea, care a născut un băieţel, despre care spune că a făcut-o să se simtă „cel mai norocos şi fericit om de pe pamânt'.

 

Raluca Arvat mai are puţin şi numără 6 luni de când l-a născut pe Tudor Alexandru şi mărturiseşte că acestea au fost „cele mai frumoase luni din viaţa mea'.

 

După un baieţel, Ellie White a devenit de anul acesta şi mamă de fată. „Nu este minune mai mare pe lume… In momentele acestea parca nimic nu mai conteaza', spune cântăreaţa despre Alexis Maria.

 

Vedete care au devenit mame în 2015Vedete care au devenit mame în 2015

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter