Vedete care au fost propulsate în lumea actoriei de modelling

Publicat pe

Înainte de a deveni prezențe obișnuite pe covorul roșu, câteva dintre actrițele și actorii momentului au fost modele.

 

Uma Thurman

 

Uma e una dintre cele mai frumoase și mai înalte actrițe de la Hollywood (are 1.83), așa că nu e de mirare că la 15 ani apărea pe coperta revistei Vogue U.K. Thurman nu a terminat liceul, ea preferând să se mute la Hollywood, unde a devenit model pentru Glamour și Vogue. De aici, nu a mai fost decât un pas până la o carieră în actorie.

 

Angelina Jolie

La 14 ani, Angelina debuta ca model, luând în paralel cursuri de actorie. Frumusețea ei naturală i-a asigurat o ascensiune rapidă în industria modei și, ulterior, în cea cinematografică.

 

Ian Somerhalder

Cel mai îndrăgit actor din serialul Jurnalele Vampirilor' a debutat în industria modei la doar 17 ani, pozând pentru mari brand-uri precum Versace sau Nautica.

 

Brooke Shields

Brooke și-a început cariera de model la doar câteva lui, când a apărut într-o reclamă pentru o celebră marcă de săpun. Ea a devenit protejata fondatoarei agenției Ford Models și astfel a ajuns să apară într-o campanie Calvin Klein la doar 14 ani. Brooke e și cel mai tânăr model care a apărut vreodată pe coperta Vogue.

 

Cameron Diaz

Cameron a semnat la 16 ani un contract cu agenția Elite Model Management. Ulterior, a apărut în reclame pentru Calvin Klein și Levis. După apariția în aceste reclame, a început să fie chemată la numeroase casting-uri pentru diverse producții cinematografice.

 

Channing Tatum

Tatum a fost declarat în 2012 cel mai sexy bărbat în viață după rolul din Magic Mike'. În adolescență, a fost model pentru designeri precum Armani, Abercombie&Fitch, Nautica și Ford. Tatum a apărut și în Vogue, iar în 2000 a semnat cu agenția de modele Page Parks, care l-a ajutat să defileze pe catwalk-urile din Italia și New York.

 

Gabriela B. Foto: Hepta

 

Vedete care au fost propulsate în lumea actoriei de modellingVedete care au fost propulsate în lumea actoriei de modelling

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter