Vedete care au slăbit în mod spectaculos

Publicat pe

Mult timp, aceste vedete au avut probleme cu kilogramele. Au luptat să scape de acestea, iar în cazul lor transformarea este incredibilă.

 

Khloe Kardashian este cel mai recent exemplu în acest sens. Aceasta are acum un abdomen bine definit şi o talie zveltă, sora lui Kim Kardashian afişând un nou look.

 

La 44 de ani, Missy Elliot a reuşit să piardă 30 de kilograme. Şi asta datorită sportului şi alimentaţiei sănătoase.

 

Jennifer Hudson (33 de ani) a slăbit 40 de kilograme. Cântăreată americană afişează astăzi o talie zveltă, însă nu a fost timpul aşa. Transformarea este extrem de vizibilă şi în cazul ei.

 

Queen Latifah (44 de ani) s-a hotărât să slăbească pentru a fi în cea mai bună formă fizică şi psihică. Vedeta merge la sală aproape în fiecare zi a săptămânii şi mănâncă porţii mici. Astfel, ea nu sare peste nicio masă şi manâncă chiar şi desert, acesta constând într-o prăjitură cu lamâie.

 

Kelly Osbourne a reuşit o surprinzătoare pierdere de kilograme după numeroase tentative în acest sens. Vedeta a descoperit regimul perfect pentru ea: o alimentaţie săracă în glucide. În plus, nu se forţează să mănânce tot din farfurie.

 

Zach Galifianakis este unul dintre bărbaţii celebri care şi-au dorit să slăbească. Şi au şi reuşit, metamorfoza fiind evidentă şi în cazul său.

 

Kirstie Alley a avut tot timpul probleme cu greutatea. Din fericire, a găsit soluţia perfectă pentru a slăbi. Actriţa a slăbit dansând, iar o dată slabă a putut să danseze şi mai mult.

 

Teo Trandafir a trecut printr-o operaţie de micşoare a stomacului. A pierdut multe kilograme, iar acum consumă în special lactate şi evită carbohidraţii. Mănâncă aproape orice, dar în cantităţi mici.

 

Luminiţa Anghel a slăbit 30 de kilograme după ce se îngrăşase mult în perioada în care a fost însărcinată. A renunţat la pâine şi dulciuri şi nu mai mănâncă după ora 6 seara.

 

Foto: Hepta, Arhiva Ringier

 

Vedete care au slăbit în mod spectaculosVedete care au slăbit în mod spectaculos
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter