Vedete care au suferit de depresie

Publicat pe
Vedete care au suferit de depresieVedete care au suferit de depresie

Cu o viaţă personală expusă permanent atenţiei publice, multe vedete de la Hollywood cad pradă depresiei. Carierele strălucite sau milioanele de dolari din conturi nu sunt suficiente pentru anumite celebrităţi care au trebuit să înceapă o luptă dură contra acestei boli care afectează milioane de oameni.

 

Catherine Zeta-Jones a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, ea tecând cu uşurinţă de la stările de euforie la cele de depresie accentuată. Problemele cu drogurile ale fiului ei vitreg şi lupta împotriva unui cancer de limbă de care a suferit Michael Douglas, soţul ei, au accentuat problemele. Astfel, în 2011 şi 2013, Catherine a fost nevoită să îşi recunoască suferinţa şi să se interneze pentru a primi tratament de specialitate.

 

Johnnie Depp a trecut şi el printr-o perioadă dificilă după despărţirea de Vanessa Paradis împreună cu care a fost timp de 14 ani şi are 2 copii. Starul din Piraţii din Caraibe' s-a confruntat, de asemenea, cu insomnie, ceea ce a provocat neliniştea celor apropiaţi. Depp a găsit însă resurse să treacă peste această despărţire, iar acum şi-a regăsit fericirea alături de frumoasa şi mult mai tânăra Amber Heard.

 

Nicole Kidman a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă după divorţul de Tom Cruise. Cei 11 ani de căsătorie au reprezentat o perioadă fantastică pentru ea, după cum însăşi a mărturisit. Imposibilitatea de a avea un copil în timpul acestui mariaj a marcat-o de asemenea profund, actriţa australiana trecând printr-o sarcină extra-uterină şi numeroase tratamente infertilitate. Nicole şi-a găsit astăzi liniştea, ea fiind căsătorită cu Keith Urban împreună cu care are două fetiţe.

 

David Arquette a traversat un moment dificil după despărţirea de soţia lui, Courtney Cox împreună cu care era de 11 ani. Actorul s-a refugiat în băutură, iar cei apropiaţi au fost extrem de neliniştiţi în legătură cu starea lui. Când beau, devin nebun', mărturiseşte actorul care pare să îşi fi găsit liniştea după ce anul acesta s-a logodit cu Christina McLarty, cu 9 ani mai mică decât el. Cei doi sunt împreună din 2011, iar din luna aprilie au devenit părinţii unui băieţel, pe nume Charlie.

 

Gwyneth Paltrow a trecut printr-o perioadă de depresie imediat dupa naşterea celui de-al doilea copil, Moses. Venirea acestuia pe lume nu i-a adus actriţei aceeaşi bucurie ca naşterea fiicei sale, Apple. Timp de 5 luni, Gwyneth s-a luptat cu depresia post-natală de care s-a vindecat cu ajutorul soţului ei, Chris Martin. Cei doi s-au despărţit însă anul acesta, iar actriţa se concentrează acum asupra celor doi copii şi a afacerilor sale care includ celebrul site goop.com.

 

Se ştie că cei mai mari actiri de comedie sunt, de fapt, cele mai triste persoane. Jim Carrey confirmă şi el acest fapt, actorul recunoscând că a suferit de depresie. S-a tratat cu Prozac şi s-a luptat cu gândurile negre, propunându-şi ca în fiecare dimineaţă să se trezească optimist. Viaţa este prea frumoasă', avea să declare el într-un interviu pentru CBC.

 

Kate Moss a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă depresivă după ce a pozat nud alături de actorul Mark Walbergh pentru o campanie publicitară. S-a întâmplat cu mulţi ani în urmă, pe când style icon-ul britanic avea 16 ani şi era la începutul carierei.

 

Winona Ryder a cunoscut şi ea depresia în tinereţe după succesul filmului Edward: Omul foarfecă' şi eşecul unei relaţii sentimentale. Toată lumea se gândea că îmi merge de minune. Nu aveam niciun motiv să fiu depresivă, însă mă simţeam complet pierdută', avea să mărturisească ea câţiva ani mai târziu.

 

John Hamm, carismaticul actor din Mad Man' a recunoscut că a căzut pradă depresiei după moartea tatălui lui. La 20 de ani, s-a trezit singur, pentru că îşi pierduse şi mama când avea 10 ani. A apelat la ajutor de specialitate, iar suportul colegilor lui actori a reprezentat un factor decisiv în salvarea sa.

 

Owen Wilson a încercat să se sinucidă în 20017 după ce timp de mai mulţi ani s-a confruntat cu depresia şi cu consumul de droguri. Despărţirea de Kate Hudson, iubita lui din acea perioadă, fusese picătura care a umplut paharul. Din fericire, Owen a fsot salvat, iar între timp a devenit tăţicul unui băieţel.

 

Demi Lovato s-a confruntat cu depresia într-o perioadă în care se afla în plină ascensiune a carierei. Actriţa s-a internat în spital cu numeroase probleme de sănătate, printre care disfuncţii emoţionale şi psihice care, în cazul ei, s-au mainifestat prin bulime şi tentativă de suicid.

 

M-am lupta şi am învins', mărturisea Mel Gibson în 2011, recunoscându-şi problemele legate de depresie. La fel trebuie să facă oricine', a continuat actorul care a interpretat rolul unui bărbat care suferea de depresie în „The Beaver”.

 

Foto: Hepta

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter