Vedete care refuză să apară nud

Publicat pe

Într-o perioadă în care nuditatea este extrem de prezentă, există şi vedete care au refuzat să se expună dezbrăcate în faţă camerelor de filmat. Prea pudice sau cu principii extrem de ferme, cu educaţie riguroasă sau cu copii acasă, ele au semnat clauze contractuale speciale pentru a fi protejate.

 

Scarlett Johansson, una dintre cele mai sexy actriţe ale generaţiei sale, este un astfel de exemplu. Frumoasa actriţa acceptă să apară în secvenţe senzuale, însă spune un „nu' categoric scenelor în care ar trebui să apară dezbrăcată.

 

Jessica Alba este una dintre cele mai frumoase actriţe. Mamă a două fetiţe, ea arată perfect, însă refuză şi ea scenele prea îndrăzneţe, considerând că nu are un corp care merită arătat. În plus, la baza refuzului său se află şi educaţia tradiţionalistă primită în copilărie. „Nu joc în secvenţe nud. Şi acest lucru nu este negociabil. Poate asta mă va împiedica să fiu reţinută pentru anumite roluri. Dar sunt foarte speriată să fac acest lucru', a declarat ea.

 

Natalie Portman este şi ea foarte atentă la scenariile pe care le acceptă, refuzându-le pe acele care presupun apariţii nud după ce a jucat într-un scurtmetaj care a presupus să joace dezbrăcată. În plus, actriţa are un mare respect pentru părinţii săi, tatăl său fiind extrem de religios. Natalie încearcă să-i protejeze, însă nu reuşeşte întotdeauna, dovadă scenele din „Black Swan' pentru care a câştigat Premiul Oscar, dar pe care părintele ei nu le-a apreciat.

 

Reese Witherspoon este mama a 3 copii şi nu ai să o vezi dezbrăcată din simplul motiv că nu vrea să îşi şocheze copiii. O clauză prin care refuză scenele nud este tot timpul trecută în contractele sale. „Am devenit mamă la 23 de ani. Mi-am ales întotdeauna rolurile gândindu-mă la fiica mea. Sunt şocată de numărul mare de actriţe care acceptă să se dezbrace', a spus ea.

 

Spre deosebire de colegele sale din serialul cult Sex&The City, Sarah Jessica Parker a refuzat să apară nud în producţia care a avut milioane de fani în lumea întreagă. A explicat că nu este foarte mulţumită de felul în care arată.

 

Emma Watson nu poate să distrugă imaginea creată o dată cu rolul din saga „Harry Potter'. „Nu vreau ca oamenii să uite de Hermione', a mărturisit actriţa. Rămâne de văzut dacă va reuşi să rămână constantă în această decizie.

 

Jennifer Garner este foarte categorică când vine vorba de sevenţele nud. „Nu voi apărea nud. Nicio şansă. Nu, mulţumesc. Lumea merită ceva mai bun. Nu sunt interesată.'

 

Kate Beckinsale are un motiv extrem de puternic să refuze astfel de secvenţe. Judy Loe, mama ei, a apărut în astfel de scene, iar Kate a trebuit să suporte comentariile colegilor de şcoală. Mamă a unei fetiţe, ea refuză să-şi expună fiica în acest mod.

 

„Este ultimul lucru pe care l-aş face', susţine Megan Fox. Ea este de părere că o singură secvenţă care să o pună într-o lumină proastă va fi suficientă pentru a-i distruge încrederea în sine şi să-i afecteze iremediabil viaţa de cuplu.

 

Foto: Hepta

 

Vedete care refuză să apară nudVedete care refuză să apară nud
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter