Vedete care s-au căsătorit cu fanii lor

Publicat pe

Uneori – rareori, ce-i drept – un autograf vine la pachet cu inelul de logodnă. De la John Travolta, la Adam Sandler, mai jos găsești lista vedetelor care s-au căsătorit cu fanii lor.

 

Julia Roberts

Julia a avut mai mulți iubiți celebri, printre care Matthew Perry, Dylan McDermott sau Liam Neeson. S-a căsătorit, însă, cu un fan. În 2000 Julia a lucrat alături de cameramanul Daniel Moder, fan declarat al actriței. După ce a cunoscut-o, Moder și-a părăsit soția și a cerut-o în căsătorie pe Roberts. Cei doi s-au căsătorit în 2002 și au 3 copii.

 

Nicholas Cage

Cage a fost căsătorit cu Patricia Arquette și cu Lisa Marie Presley. A avut relații și cu alte vedete A-list precum Brooke Shields, Sarah Jessica Parker și Angelina Jolie. În 2005, chelnerița Alice Kim i-a cerut un autograf. Cage i-a dat un autograf însoțit de numărul lui de telefon. Actorul a cerut-o de soție în același an și au un copil.

 

Conan OBrien

Conan și-a descoperit viitoarea soție în rândul publicului care ia parte la emisiunea sa. Omul de televiziune a spus într-un interviu că a știut din prima clipă că Liza Power e persoana potrivită pentru el.

 

John Travolta

Kelly Preston, soția lui Travolta, a declarat în numeroase interviuri că l-a admirat pe actor încă de pe vremea când avea 16 ani. Spusele ei au fost confirmate de apropiații și prietenii ei din adolescență.

 

Adam Sandler

Jackie, soția lui Sandler, a fost fana soțului său dintotdeauna. Cei doi s-au cunoscut când aceasta lucra ca model. Succesiv, Sandler a ajutat-o să obțină câteva roluri în diverse producții.

 

Matt Damon

Matt Damon e căsătorit cu Luciana Bozan, o barmaniță pe care a întâlnit-o în Miami, în 2003. Bozan și Damon s-au căsătorit în 2005 și au trei copii.

 

Gabriela B. Foto: Northfoto

 

Vedete care s-au căsătorit cu fanii lorVedete care s-au căsătorit cu fanii lor

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter