Vedete care s-au căsătorit de mai multe ori

Publicat pe

Mereu în căutarea sufletului-pereche, vedetele au ajuns în faţa altarului de mai multe ori cu speranţa că şi-au găsit, în sfârşit, alesul. Astfel au avut ocazia să îmbrace rochia de mireasă de mai multe ori, să organizeze petreceri fastuoase şi să plece în călătorii de vis.

 

Liz Taylor este campioana incontesabilă, actriţa cu ochii violet căsătorindu-se de nu mai puţin de opt ori. Dragostea pentru Richard Burton a fost atât de intensă, încât vedeta s-a căsătorit de două ori cu acesta. Primul soţ al actriţei a fost Conrad Nicholson Hilton Jr., moştenitorul imperiului Hilton, iar mireasa îmbrăca o rochie din satin realizată de o costumieră de la Metro Goldwyn Mayer (MGM). Rochia avea să fie vândută anul trecut la licitaţie pentru aproape 150.000 de euro.

 

Actriţa franceză Brigitte Bardot ajunsă la 80 de ani a spus Da' de patru ori, primul mariaj fiind cel cu Gunther Sachs, un om de afaceri şi fotograf german.

 

3 căsătorii are la activ Jennifer Lopez, dar diva latino mai are timp să ajungă în faţa altarului. Lopez a început devreme seria relatiilor, primul iubit avandu-l pe când abia împinise 15 ani. Au urmat, rând pe rând, mariajele cu Ojani Noa, Chris Judd şi Marc Anthony, cel care este şi tatăl gemenilor săi.

 

Milla Jovovich este căsătorită din 2009, după 6 ani de relaţie, cu Paul W.S. Anderson şi urmează să devină mamă pentru a doua oară. Cei doi mai au împreună o fetiţă, Ever Gabo, care îi seamănă perfect mamei sale. Aceasta este cea de-a treia căsătorie a actriţei originare din Europa de Est. În 1997 ea îl întâlnea la filmările pentru Al cincilea element' pe regizorul francez Luc Besson. A fost o dragoste mare între ei, Milla devenindu-i muză şi soţie, însă căsătoria nu a durat decât 2 ani. Era al doilea eşec al Millei pe plan sentimental după căsătoria din 1992, de aproape 2 luni, cu Shawn Andrews.

 

 Demi Moore are la 50 de ani 3 căsătorii,  actriţa fiind căsătorită cu celebrii Bruce Willis, tatăl celor 3 fete ale sale, şi cu Ashton Kutcher. Cu o copilărie şi o adolescenţă extrem de dificile trăite în mijlocul unei familii cu numeroase probleme, Demi s-a căsătorit prima dată la 18 ani. Alesul a fost Freddie Moore, un muzician, cu care a stat 5 ani şi al cărui nume a ales să îl păstreze. Între 1987 şi 2000 a fost soţia lui Bruce Willis, pentru ca în 2005 să se căsătorească cu Ashton Kutcher. Cei doi se despărţeau în 2011, iar Demi a trecut greu peste acest moment dureros din viaţa sa.

 

Marilyn Monro e a fost căsătorită de 3 ori, prima dată ajungând în faţa altarului alături de Jim Dougherty, un vecin, în vârstă de 21 ani. Era anul 1942, iar Marilyn nu avea decât 16 ani pe atunci. În 1952 îl întâlnea Joe DiMaggio, jucătorul de base-ball cu care se căsătorea în 1954. Divorţau în acelaşi an din cauza geloziei lui DiMaggio, care nu a putut suporta succesul actriţei. În 1956, Marilyn a bifat al treilea mariaj, cel de care se îndrăgostise fiind dramaturgul Arthur Miller. Se despărţeau în 1960 şi divorţau 1 an mai târziu, la deteriorarea relaţiei lor un rol decisive avându-l se pare imposibilitatea de a avea un copil după o sarcină extrauterină. S-a spus că Marilyn a avut ulterior o relaţie cu Robert Kennedy, dar şi cu preşedintele Kennedy, însă se pare că actriţa intenţiona să se recăsătorească cu Joe DiMaggio.

 

Foto: Northfoto

 

Vedete care s-au căsătorit de mai multe oriVedete care s-au căsătorit de mai multe ori

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter