Vedete care susțin alăptatul

Publicat pe

S-a vorbit mult despre importanța alăptatului, despre beneficiile nutriționale ale laptelui matern, dar și despre conexiunea deosebită care se realizează între mamă și bebeluș în timpul acestui proces.

 

La Hollywood, celebritățile susțin pe deplin alăptatul micuților lor, iar unele dintre ele nu ezită să-și hrănească copiii în public dacă situația o cere (Kourtney Kardashian, Salma Hayek sau Gwen Stefani).

 

Și Maggie Gyllenhaal, surprinsă de paparazzi în timp ce o alăpta pe fiica ei, Ramona, într-un parc din New York, a declarat că nu vede absolut niciun impediment pentru care o mamă și-ar priva copilul de hrană, mai ales când 'laptele matern este la purtător'. În plus, actrița din 'The Dark Knight' susține faptul că alăptarea trebuie întreruptă exact atunci când micuțul este pregătit să adopte exclusiv hrană solidă.

 

Supermodelul Gisele Bundchen a făcut furori în 2010, atunci când a declarat că 'ar trebui să existe o lege prin care mamele să fie obligate să alăpteze cel puțin șase luni, iar Miranda Kerr a mărturisit că și-a revenit după nașterea fiului său, Flynn, prin alăptate și yoga.

 

Deși mai multe mămici celebre, și nu numai, au recunoscut că alăptatul chiar le-a ajutat să piardă kilogramele acumulate în timpul sarcinii, au fost și vedete care nu și-au recăpătat forma de invidiat prin această metodă. Jennifer Garner, de pildă, a mărturisit că, deși mai multe prietene ale ei au slăbit astfel, 'eu am tot așteptat, însă n-am văzut nicio schimbare la mine. Cel puțin nu în primele șase luni.'

 

Claudia Cojocea, Foto: Hepta

 

Vedete care susțin alăptatulVedete care susțin alăptatul
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter