Vedete care trăiesc simplu

Publicat pe

La Hollywood, banii se fac repede în cazul unora şi se cheltuiesc rapid. Există însă şi staruri care au au ales să trăiască simplu, fără a cheltui sume exorbitante pe case, maşini sau vacanţe.

 

Keira Knightley a mărturisit că refuză orice salariu mai mare de 50.000 de dolari. „Cred că ducând o viaţă în care cheltui mulţi bani te împiedică să rezonezi cu oamenii care nu au atâţi bani. Cele mai amuzante momente pe care le-am trait până acum s-au petrecut în locuri puţin luxoase”.

 

Jennie Garth este o mama singură, aşa că este extrem de atentă la alegerile pe care le face. „Când eşti un părinte singur, găsirea unor soluţii ieftine este o necesitate… De aceea, cumpăr cărţi de pe Amazon, haine iau de la Forever 21 şi, în general, încerc să fac cumpărături în mod inteligent'.

 

Sarah Jessica Parker a câştigat o mulţime de bani datorită rolului din Sex and the City, însă actriţa este speriată de ziua în care nu işi va mai găsi de lucru. A declarat că nu are o relaţie prea bună cu banii, motiv pentru care nu îi place să cheltuiască prea mult.

 

Sarah Michelle Gellar caută orice oportunitate pentru a salva bani, deşi în conturile sale intră constant sume fabuloase. De altfel, ea se află în fruntea clasamentului celor mai bine plătite actriţe în 2015, cu venituri de 96 de milioane de dolari şi o avere estimată la 275 de milioane de dolari. Veniturile sunt obţinute în special din plasamentele bursiere, investiţiilor imobiliare şi contractele de publicitate.

 

Zooey Deschanel nu trăieşte ca o milionară, în ciuda veniturilor frumoase, iar Jay Leno este o altă vedetă care încearcă să trăiască simplu. A mărturisit că a avut mereu 2 job-uri, ceea ce i-a permis să trăiască din banii câştigaţi la unul şi să economisească ceea ce câştiga la al doilea loc de muncă.

 

Mariska Hargitay a înţeles perfect cum stau lucrurile la Hollywood, după succes putând urma oricând insuccesul. Aşa că ea a ales să facă economii pentru zilele în care nu va mai putea lucra.

 

Foto: Hepta

Vedete care trăiesc simpluVedete care trăiesc simplu

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter