Vedete care urăsc tehnologia și/sau platformele sociale

Publicat pe

Vedetele sunt mereu conectate la social media, însă există și excepția de la regulă: vedete care nu numai că nu sunt prezente online, dar și declară răspicat, ori de cate ori au ocazia, că urăsc tehnologia, internetul sau platformele sociale. 

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston nu își administrează singură conturile de social media si a recunoscut ca motivul tine de propria-i nepricepere. Nu știu mare lucru despre calculatoare. Când văd cu câtă ușurință mânuiesc unii oameni telefoanele inteligente… mă uimesc mereu… pentru că eu nu sunt atât de pricepută', declara Aniston într-un interviu.

Johnny Depp

Depp nu are păreri foarte diferite de Jennifer Aniston. Actorul american declara în 2010: Nu suport telefoanele mobile. Nu îmi plac. Pur și simplu nu imi plac. Telefonul te obligă să fii mereu la dispoziția tuturor… tot timpul. Nu vreau să am vreodată telefon!'

Winona Ryder

Winona Ryder l-a uimit pe redactorul unei cunoscute reviste americane când, în 2011, a declarat: Nu găsesc nicio utilitate în a fi online tot timpul… Am deschis tot timpul e-mailul pe telefonul meu BlackBerry și cam la asta se rezumă interacțiunea mea cu internetul. Nu citesc publicații online. Nu am conturi pe rețelele sociale. Nu am citit în viața mea un blog și nici nu vreau'.

Angelina Jolie și Brad Pitt

Angelina e o femeie modernă, însă nu și atunci când vine vorba de tehnologie. În 2012, ea spunea: Nu imi place sa fiu in pas cu timpurile, iar Brad știe foarte bine că nu știu nici măcar cum să închid un calculator. ' La randul lui, nici Brad nu stă mai bine atunci când vine vorba de tehnologie. Întrebat dacă și-a căutat vreodată numele pe Google, actorul a răspuns: Nu. Nu îmi place să îmi caut numele pe internet. Și, dacă e până acolo, nici nu mă prea descurc cu calculatoarele, nu stiu mare lucru despre ele si nici nu imi doresc sa stiu.'

George Clooney

Spre deosebire de cuplul Jolie-Pitt, George Clooney nu e anti-tehonologie, ci doar anti-Facebook. În 2013, el a spus: Mai degrabă aș vrea să mi se facă o colonoscopie în direct de către un bărbat cu mâini reci decât să îmi fac un cont pe Facebook…'

Jennifer Lawrence

În 2014, Lawrence și-a exprimat public părerea despre rețelele sociale. Nu am conturi pe Instagram, Twitter sau Tumblr. Și nici nu vreau. Știu că atunci când voi reuși eu să îmi fac cont acolo, va apărea altceva și nu vor mai fi la modă. Nu îmi pot pierde timpul cu așa ceva, nu văd rostul rețelelor sociale.', a spus actrița.

Julia Roberts

Nici Julia Roberts nu e fană a lumii online.  Dacă sunt supărată pe cineva, prefer o încăierare față în față, nu online. Nu simt că vreau să fac parte din lumea internauților, viața din offline e mult mai interesantă.', spunea Roberts în urmă cu câțiva ani.

Daniel Radcliffe

Actorul care l-a interpretat pe Harry Potter nu are conturi pe Facebook sau Twitter și nici nu vrea să aibă vreodată. Nu am conturi pe aceste platforme pentru că, din punctul meu de vedere, dacă spui că ții la viața ta privată, nu ai ce căuta acolo.', a mărturisit Radcliffe într-un interviu din 2013.

Foto: Hepta

Vedete care urăsc tehnologia și/sau platformele socialeVedete care urăsc tehnologia și/sau platformele sociale
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter