Vedete cărora le este frică de avion

Publicat pe

Prin natura meseriei lor, vedetele circulă foarte des cu avionul, festivalurile, concertele şi premierele purtându-le în toate colţurile lumii. Există însă staruri care nu s-au obişnuit cu acest mijloc de transport, mai ales că au avut parte de-a lungul anilor şi de unele incidente.

 

Kate Winslet nu călătorea niciodată în acelaşi avion cu fostul ei soţ, Sam Mendes, de teamă că în cazul unui accident cei doi copii ai lor ar rămâne orfani.

 

În ciuda numeroasele turnee în care a fost plecată, Britney Spears a mărturist că detestă avioanele şi că nu s-a obişnuit niciodată să meargă cu ele.

 

Jennifer Aniston a trecut printr-o furtună puternică în timpul unui zbor cu avionul de la Toronto la New York. De atunci a căpătat o fobie legată de avioane, care, se pare, nu i-a trecut nici în ziua de astăzi.

 

Ben Affleck a trecut şi el printr-o experienţa neplăcută în timpul unui zbor cu avionul, o furtună care l-a făcut să capete fobia de a circula cu acest mijoc de transport.

 

Megan Fox trăieşte şi ea cu teama când merge cu avionul şi singurul remediu pentru a-şi ţine emoţiile sub control este să asculte muzica lui Britney Spears.

 

Cher a avut parte la un moment dat de un zbor cu probleme, avonul întorcându-se pe aeroportul de unde decolase. Artista a refuzat atunci să se mai urce în avion, luând trenul pentru a ajunge la concertul din Canada. A ajuns în siguranţă, doar că cu 2 zile întârziere faţă de data evenimentului.

 

Colin Farrell a mărturisit că detestă să meargă cu avionul, este mereu stresat, are mâinile transpirate şi se concentrează numai la zgomotul produs de avion.

 

Travis Barker, bateristul de la Blink 182, a fost la un pas de moarte într-un accident de avion produs în 2008. A dezvoltat o fobie, dar şi-a impus să scape de ea de dragul copiilor lui, pentru care trebuie să fie un model de curaj.

 

Foto: Hepta

 

Vedete cărora le este frică de avionVedete cărora le este frică de avion
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter