Vedete de la Hollywood cu origini româneşti

Publicat pe
Vedete de la Hollywood cu origini româneştiVedete de la Hollywood cu origini româneşti

Te-ai întrebat vreodată ce au în comun câştigătoarea de Oscar Natalie Portman, tânăra actriţă Mila Kunis, fotografa Annie Leibovitz sau actriţa de televiziune Julianna Margulies? Ei bine, toate aceste celebrităţi au legătură cu România. În arborele lor genealogic există strămoşi născuţi în România.

 

Natalie Portman este o actriţă extrem de talentată, răsplătită cu Premiul Oscar pentru prestaţia ei din Lebăda neagră'. Frumoasa Natalie are şi origini româneşti, o străbunică din partea tatălui fiind născută în România. Femeia, originară din Rădăuţi, a avut o viaţă palpitantă, fiind spion pentru serviciile secrete britanice în timpul Primului Război mondial. Fascinată de frumuseţea străbunicii ei, Natalie păstrează o fotografie a acesteia în portofel.

 

Annie Leibovitz este una dintre cele mai căutate şi apreciate fotografe ale momentului, ea realizând shootinguri pentru reviste celebre. Bunicii din partea tatălui, originari din România, s-au aflat în valul de imigranţi care au ajuns la New York la începutul secolului XX.

 

Soţia perfectă' Julianna Margulies se alătură şi ea vedetelor cu origini româneşti, având străbunici români.

 

Şi străbunica lui Fran Drescher din Dădaca' este născută în România, la Focşani, oraş pe care l-a părăsit plecând în America.

 

Mila Kunis, iubita lui Ashton Kutcher, trăieşte visul american. Ea s-a născut la Cernăuţi într-o familie de evrei, mutându-se împreună cu părinţii şi fratele în America pe când avea 7 ani.

 

Jumatate româncă după mamă şi jumătate rusoiacă după tată este Winona Ryder, fiica unor hipioţi. Mama ei, Cindy Horowitz, născută Istas, avea părinţi de origine română, iar micuţa Winona a fost botezată după numele oraşului în care s-a născut.

 

Sunt rus şi evreu român' a declarat Dustin Hoffman care s-a născut la Los Angeles unde şi-a construit o carieră de top şi a fost recompensat cu două premii Oscar.

 

Lauren Bacall, una dintre actriţele din perioada de aur a Hollywod-ului, avea origini româneşti, mama sa fiind născută în România.

 

Foto: Hepta

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter